Niki, która to już twoja wtopa? Ta jednak będzie bardzo bolesna. Chyba jednak żałujesz troszeczkę, że wtedy nic nie sprzedałeś? :-P
Jak widzisz, nie opłaca się cwaniakować
Wtopa nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Ponieważ mam średnią 0,23 to jednak myślę, że nie stracę ale w kategorii tego ile mogłem zarobić to oczywiście wtopa i nie ma co się oszukiwać. O ile pamiętam to też odkupiłeś po 1,5 czy 1,4 jak sprzedałeś to się ciesz i teraz widać czarno na białym, że zrobiłeś dobrze a ja źle. Co tu więcej gadać. Mogłem zarobić duuużo, duuużo więcej ale dałem dupy bo zakładałem, że skoro we wrześniu pyknęli 17 baniek obrotu to w kolejnych trzech miesiącach mogą spokojnie zrobić po tyle samo. Takie założenie nie jest żadnym cwaniakowaniem ale jak widać założyłem źle i możliwe do zarobienia pieniążki poszły się j..ać. Jak chcesz możesz się cieszyć choć mnie twoje "udane" pociągnięcia na Mdec, Dep'ie czy Tax'ie żadnej satysfakcji nie sprawiają.
ja i tak czuje sie wydymany bez mydła...to jawne oszukiwanie akcjonariuszy...o tym jurek wiedział a pisał te swoje 3 zł-15 zł...i nadziewał nas na haki...fajny gość współczuje żonie..
Wystarczy, że zarząd złożył oświadczenie, że cash został wpłacony - powinien zbadać to audytor czy gotówka wpłynęła. Sąd nie żąda wyciągu bankowego. Mogło być jeszcze tak, że kasa weszła i wyszła natychmiast jako zapłata za firmy ale wątpię w to. Niestety nie ma sprawozdania z przepływów środków pieniężnych to byśmy wiedzieli na 100% jak to dokładnie było.
najlepszy tekst ci co mają od 1do999akcji niech spi...bo kurs nierośnie dobrze że pouciekali zostali cwaniacy i pechowcy co chcieli coś ugrać więcej nie pisze bo niki dostanie zawału
Jak sprawia ci to frajdę to możesz pisać. Nie żebym się pocieszał ale mam średnią 0,23. A tekst, który przytoczyłeś nie był mój. Rozumiem natomiast, że ty nie masz nic przeciwko wałkom. No to baw się dobrze.
7,5 mln nie było w gotówce tylko w udziałach spółek przejętych, tak to było, a nie gotówką, tak było taniej, ale widać że mało wiesz w tym temacie. Aniamtor bawi sie nami, nie wiem chya zadzwonie do BDM bo mnie wkurzać zaczyna te jego żarty, zapewne nie otworzy na 1 zł, ani na 1,30, zrobi po prostu co zechce, niektorych wypłoszy na amen
asad już nie wiem jak mam ci to tłumaczyć. Wejdź sobie na stronie ms.gov.pl w KRS BGE i zobaczysz, że nie ma tam żadnej informacji o podwyższeniu kapitału w drodze aportu. A jak sobie przypomnisz to termin płatności za udziały w spółkach był zdaje się do końca tego roku tyle, że prawdę powiedziawszy jakoś też tego na zobowiązaniach nie widzę.
bo wymiana nastąpiła w styczniu, przeceiż za podawanie nieprawdziwych informacji prezes by zawiasy dostał, więc nie pitol bo Darek się wpieni i ci proces wytoczy -)
Nie strasz, nie strasz bo się.... Co do kroków prawnych o raczej na miejscu prezia nie spałbym zbyt spokojnie. A jakby jakaś "wymiana" była w styczniu to miałbyś to co się później wymieniło w bilansie na koniec grudnia, logiczne nie? Najwyraźniej nie wiesz jak "chodzą" sprawozdania finansowe to i nie dziwota, że głupoty wypisujesz próbując sobie wytłumaczyć coś czego nie rozumiesz.