• raport IV kw Autor: ~ufo [88.156.208.*]
    czemu sie nie chwalicie? hee?
  • Re: raport IV kw Autor: ~Makler [83.14.170.*]
    To najlepszy raport w dziejach tej spółki, i chyba najlepszy na całym New Connecie.
    Ale co z tego jak cała giełda ledwo zipie. Ale duże wzrosty na Klonie to tylko kwestia czasu.
  • Re: raport IV kw Autor: pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    To kiedy pompka?
  • Re: raport IV kw Autor: ~alt [77.46.19.*]
    odliczamy godziny do pompki :)
  • Re: raport IV kw Autor: ~say [79.188.66.*]
    odliczajcie sobie;) tutaj inne rozgrywki się toczą, spekuły tutaj nie będzie bo jest za cienka:) Ale spółka da zarobić w dłuższej perspektywie. Obaczycie:)! Ja say to pisałem, żeby nie było:)
    Dłuższa perspektywa to ile? 5 lat? 5 lat na NC? Przecież to nierozsądne jest... Już dwa lata prawie w Klonie siedzimy i nic.
  • Re: raport IV kw Autor: ~Marko [145.237.89.*]
    Jakie rozgrywki? Skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle. Teoretycznie notowania nie odzwierciedlają wyników. Ale dobra spółka nie musi przyciągać koniecznie spekuły.
    Poprawa notowań to nie tylko spekuła. Pole do popisu mają też insiderzy. Gdzie jest zarząd? Wokół spółki nie ma pozytywnego klimatu, a o to zarząd powinien zadbać.
  • Re: raport IV kw Autor: ~say [79.188.66.*]
    no właśnie, dobrze piszesz MArko:) Widać, że spółka jest rozwojowa, pozyskany kapitał z NC poszedł na rozówj, kolejnym sygnałem jest emisja obligacji w 100% poparta sukcesem. Czekajmy...... bez wątpienia nie ma kombinacji ale Zarząd mógłby się postarać o lepszy "klimat" na tym papierze:/ FF jest bardzo niski więc jeśli zacznie się (?) coś dziać to może być ciekawie nawet bardzo:) kwesia czasu, nie każdy ma tego za wiele, a z doświadczeń widać, ze na KLN trzeba czekać-może nawet baaaaaardzoooooooo długo:)
    say
  • Re: raport IV kw Autor: ~Marko [145.237.89.*]
    Dodam, iż trwała poprawa notowań winna się odbyć w ogóle bez udziału spekuły. Natomiast brak tej poprawy wydaje mi się wynika głównie z kiepskiej kondycji i braku zainteresowania głównego akcjonariusza.
    Co tak cicho?...
    Klon wykupił obligacje, to chyba nieźle, że mają kasę w kasie?
  • Re: raport IV kw Autor: ~Obawa [82.113.49.*]
    Jedna z najbardziej _niedowartościowanych_ spólek na NC. Brałem 1,5 roku temu po 58gr. Póki co strata, ale przyjdzie czas, że będzie grana.
  • Re: raport IV kw Autor: ~say [91.229.86.*]
    nie sprzedawaj,

zapomnij i zaglądaj raz w roku:) Na pewno dobra inwestycja! Jestem przekonany. Jeśli MERA będzie chciała spełnić ambicje KLON nie obroni się przed wzrostami:)

say
[x]
KLON 0,00% 1,40 2025-12-23 09:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.