• raport dno i jeszcze raz dno.. Autor: ~ble [188.47.249.*]
    W ciągu pół roku nieudolny krętacz zadłużył firmę na parę milionów!!
    Wcześniej wyciągnął kasę z ulicy a jak mu zabrakło na zimówki do Bentleya do potrafił zamienić serie A na okaziciela i wprowadzić na giełdę:)

Wszystko zostaje w rodzinie.

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=8526
  • Re: raport dno i jeszcze raz dno.. Autor: ~prawnik [77.236.28.*]
    z tego co mi wiadomo ex Prezes jezdzi dalej Honda Civic i na rowerze, a żadnego Bentleya ani tym bardziej Porsche 911 turbo ktore mu doradzałem nie posiada
  • Re: raport dno i jeszcze raz dno.. Autor: ~natka [91.150.220.*]
    Kolejna idiotyczna wypowiedź -ble- personalnie, a nie o spółce. Ja zadzwoniłam do spółki i zapytałam z czego wynikają należności krótkoterminowe i mogę ci ekspercie od czytania pozycji w bilansie powiedzieć, że spółka na dzień dzisiejszy nie ma żadnego zadłużenia, a w/w należności wynikają zupełnie z czegoś innego. Do tego jak byś przeczytał opis to byś wiedział, że spółka ma do zapłacenia podatek w wysokości 38K- jeśli nie wiesz dlaczego, to warto by było jakąś szkołę skończyć, albo się nie wypowiadać.
  • Re: raport dno i jeszcze raz dno.. Autor: ~mru [83.9.9.*]
    midven dokupuje http://www.newconnect.pl/index.php?page=raporty_spolek_ESPI&ph_main_content_start=show&ph_main_content_id=48575
  • Re: raport dno i jeszcze raz dno.. Autor: ~prawnik [195.72.148.*]
    Raport RB_ASO

Numer: 1/2013
    Data sporządzenia: 18-02-2013

Spółka: KANCELARIA MEDIUS S.A.

Temat: Informacja o transakcjiach osób mających dostęp do informacji poufnych

Podstawa prawna:
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu:
    Na podstawie zawiadomienia sporządzonego zgodnie z art. 160 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi, otrzymanego od Andrzeja Zająca Członka Rady Nadzorczej, Emitent informuje, iż powziął informację o transakcji nabycia akcji Emitenta przez podmiot blisko związany - kontrolowany przez Członka Rady Nadzorczej Emitenta oraz w którym Członek Rady Nadzorczej Emitenta jest członkiem organu zarządzającego.

Z przekazanej informacji wynika, że podmiot blisko związany z Członkiem Rady Nadzorczej Emitenta - dokonał w dniach 6 - 11 lutego 2013 roku transakcji nabycia 140.000 akcji Emitenta, o wartości nominalnej 0, 04 zł za łączną kwotę 5.600 zł.

[x]
KME 0,00% 0,40 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.