• Jest raport Autor: ~AL [31.11.227.*]
    Raport jest OK. Sytuacja opanowana po ostatnich stratach.
    Następne raporty powinny byc jeszcze lepsze.
    Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
  • Re: Jest raport Autor: ~freefrog [83.24.190.*]
    brak konkretow na temat przyszlosci .. co bedzie w q1 q2 q3 ?
  • Re: Jest raport Autor: ~ddd [79.186.78.*]
    raport nie jest ok lecz jest bardzo dobry. jak widac ma to juz odzwierciedlenie w kursie. przyszlosc zapowiada sie bardzo ciekawie.
  • Re: Jest raport Autor: ~sa [37.8.219.*]
    wiem
  • Re: Jest raport Autor: ~joda [37.31.90.*]
    jeszcze kilka chwil i już będzie raport - spółka idealna na inwestycje
  • Re: Jest raport Autor: ~Raport [89.73.89.*]
    I jeeeest!
  • Re: Jest raport Autor: ~123456 [109.173.154.*]
    no niezbyt :/
    przychody duze ale wynikają z umow z 2 kwartału
    raczej bedzie zjazd
    oczywiscie na sile mozna szukac pozytywów ale kiszonka zdecydowanie sie przeciągnie
    chyba spyle bo szkoda czasu

• Re: Jest raport Autor: ~reg [83.9.207.*]
    Slabo ...nie potrafia zarzadzac finansami spolki..jak taka mala spolka moze przepalic tyle w kosztach...po prostu zawyzyli q2
    AAAAALE z drugiej strony są dopiero na dorobku i tendencja przychodów jest rosnąca. tyle, ze jak na razie uzaleznione one są od jednorazowych strzałów, a tych w 4 kw jak dotąd nie ma. przeplywy pieniezne są dobre i raczej charakterystyczne dla mlodych, roziwjających sie spolek. dzialalnosc operacyjna generuje kase. ta spolka warta jest na chwile obecną min. 15gr. mam dylemat czy spylac czy sie kisic, no chyba, ze znowu sypną kontraktami. branza tez bardzo perspektywiczna. qrde, nie wiem....
  • Re: Jest raport Autor: ~krawcowa [37.8.219.*]
    Spółka po raz pierwszy pokazała raport szczegółowy i kompletny, z którego można szczegółowo przeanalizowac działalnosc i wyniki, za co należy się duży plus!!!
    Jeżeli ktoś nie umie czytac i myślec, to niech nie przedstawia wniosków, bo nie wie o czym pisze. Nie mam zamiaru nikogo nauczac i pouczac. Jedno tylko napiszę - w IIIkw zostały zaksięgowane tylko koszty wyrobów już gotowych, z których czyste przychody (już bez kosztów wytworzenia) wplyną na wynik ivkw i roku. Cały rok 2013 może sie zamknąc zyskiem 700 do 800tyś.zł.
    Pozdrawiam
    uuuu, jak juz nawet krawcowe sie obkupiły, a na dodatek wydaje im sie, że potrafią analizować raporty i jako jedyne myślą to czas uciekać z rynku
  • Re: Jest raport Autor: ~krawcowa [37.8.219.*]
    Jeżeli to jest takie skomplikowane, to wyjasniam że "krawcowa" to jest nick, który nic nie znaczy. Na podstawie Twojego nicku tylko człowiek bardzo ograniczony by stwierdził, że Twoja edukacja ekonomiczna skończyła się tylko na znajomości liczb od 1 do 6, pomijając wszelkie działania z wykorzystaniem tych liczb.
    Do meritum tematu LAN, to wyniki roczne przemówią do wyobraźni wszystkim akcjonariuszom tej spółki.
    Pozdrawiam
    no proszę, taki umysł na forum bankiera. marnujesz się tu złotko. a ile w tobie złości!
  • Re: Jest raport Autor: ~freefrog [83.9.207.*]
    Witam

1. Wytworzone produkty nie musza oznaczac koniecznie przychodo... pytanie czy zostaly zakontraktowane i ktos za nie zaplaci (informacji o kontraktach nie bylo a firma nie podaje backlogu).

Wiec moze bedziemy miec tylko wzrost expansow na pokrycie sprzedazy??

2. Jesli ma byc tak swietnie.. dlaczego w raporcie firma nie da takiego sygnalu akcjonariuszom, tylko przeslizguje sie nad tematem ?
    (pracuja nad nowymi tematami np narzedziem B2B.. czy robili jakis bussines case .. czy wolna Amerykanka .. szcegolnei w obszarze kosztow? )

przestaj mi sie to podaobac...
  • Re: Jest raport Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    dla mnie lipa
    ja sprzedaje

zanecili 2 kwartalem ze bedzie hicior a tu dupa
    a najwzniejsze jest zaufanie

skoro nie cenia tego to trudno, znajde sobie cos innego
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe