• IV Q Autor: ~pawko [81.219.255.*]
    No i mamy wyniki - nie najlepsze (czyt. tragiczne. ) i juz wiadomo dlaczego spóka szoruje po dnie (oby) , zarzad sie tlumaczy ze kryzys i ogolnie slama gospodarka . Przymajmniej nie sciemniaja ze bedzie lepiej i otwarcie mowi ze nic nie da sie przewidziec i moze byc roznie (czyli np. gorzej). Tu niestety szybko 1zl nie zobaczymy o ile wogole chyba trzeba zapomniec na jakis czas o spolce - jesli ona wogole przetrwa... smutne ale prawdziwe ...:(
  • Re: IV Q Autor: ~ivan [176.241.242.*]
    sad but true :-(
  • Re: IV Q Autor: ~bajka [77.254.131.*]
    nic dodac nic ujac
    Nie z takiego bagna się wychodziło... Pozdrawiam, udanego weekendu :-)
  • Re: IV Q Autor: ~mickey [83.10.68.*]
    zeby nie bylo tak pesymistycznie
    bo raport mnie zaskoczyl negatywnie
    ale plus widze taki ze przy tak bylejakich przychodach
    jak w IVkw. spolka sie kwartalnie bilansuje plus/minus
    mam nadzieje ze 2013 bedzie duzo lepszy
    czego wszystkim zycze
  • Re: IV Q Autor: ~pawko [159.205.83.*]
    Tu nie chodzi o sam IV Q , tak sie po prostu mogło złożyć że kontrakty akurat były rozliczane przed IV Q lub po, mnie bardziej martwi że nie ma czego rozliczać i księgować tzn. od dłuższego czasu nie zawarli żadnego nowego kontraktu i jadą "tylko " na "podstawowej odsłudze " stałych klientów, a żeby firma sie rozwijała i przynosiła solidne zyski potrzebne są nowe kontrakty nie mówiąc już o zwiększaniu wydatków na PR przez tych juz pozyskanych - stałych klientów, póki co jak widac po raporcie ta "podstawa" nie wystarczy nawet by kwartał zbilansować na zero...
    - jesli ona wogole przetrwa... smutne ale prawdziwe ...:(

TUTAJ TO POLECIAŁEŚ, nie cztałem uważnie

Odliczając zobowiązania to z należności (nawet jeśli wszystkie nie są ściągalne) sporo zostanie, no i 700tys kasa na lokacie. Doliczając do tego grubo ponad 600tyś zainwestowane, poszerzenie oferty firmy, zapowiadany wzrost rentowności to mówimy o bankrucie? :-)
    700tys. środki i aktywa pieniężne, na lokacie nie wiem ile dokładnie siedzi...
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.