W IV kwartale 2012 roku Astoria Capital S.A. uzyskała wynik netto z aktualizacji wartości
posiadanego portfela papierów wartościowych na poziomie ok. –0,9 mln zł.
to ze bedzie strata pisałem już dawno. Coś taki zdziwiony w lutym? Myślałem że bedzie gorzej i tak nie jest źle. Wystarczyło spojrzeć na wycenę spółek portfelowych.
Najważniejsze że odbiliśmy sie od dna w tym roku i za 2013 już bedą zyski, a biorąc pod uwagę jak nisko się spółki znajdowały, to zyski mogą być spore w tym roku...
zyski? :D:D: hehe popatrz na to co jest w portfelu emmerson pada strata dwukrotnie wieksza a chyba tam ma astoria najwiecej umoczonych lapek nie? czy mi sie wydaje
doradcow sie pozbyli za grosza a kupili za kilka groszy :/ a doradczy odrabiaja straty :/ coz nie ma to jak spolka astoria wydmuszka :/
to jest super okazja na kupno ja juz nie mam za co dokupic :( niech to i z rok lezy ale da kiladzesiat jak nie wiecej %- wielu niecierpliwych puszcza a warto poczekac. w rekach malych tak na prawde ok 6 % papiera ktora chciala opylic PP, reszta objela akcje po 11gr- zastanawiajace:D
ja na to nie liczę. sprzedałam wszystko z pieruny po 4 i kupiłam DENT-A_MEDICę. Wygląda mi na dobry traf, w każdym razie znacznie lepszy niż ta Astoria, ktora mimo, że ma perełki z zyskami wielokrotnie większymi niż w 3 kwartale na pewnej spółce, to i tak perełka leci...
gdzie ja bede siedziec to moja sprawa a ty sobie wladac mozesz u siebie w przedszkolu dzieciaku. !!! zrozumiano? !!! siedze sobie tu bo widze ze wciskacie kity ludziom to i bronie ... przestrzegam zeby w to bagno nie wchodzili bo kupia za 4 i sprzedadzo za 2 albo 1 za miesiac albo dwa. zalezy jak dlugo beda na sile trzymac ta prowizorke ktora juz dawno powinna byc zamknieta.. takie straty generuje (ciekawe czy ma jeszcze pokrycie ) :/