są wyniki!
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ebi/info/467494,plasma-system-sa-raport-okresowy-za-iv-kwartal-2012-roku
jest bardzo dobrze. ufff. a już sie bałem...
a ja napisze że szału nie ma! po wynikach w IIIQ 2012 spodziewalem sie wiecej niz 0,7mln zysku netto, byłbym zadowolony z 1,5 mln. Wie ktoś jakie są prognozy na 2013rok???
Chłopie, zobacz sobie wskaźniki - C/Z = 7,5; C/WK = 1,57. Bardzo duże dotacje. Znakomita perspektywa dla branży. Rekordowe zlecenia. Oczywiście jest i ryzyko, ale biorąc to wszystko pod uwagę - możliwości na przyszłość - ogromne.
w porownaniu do zachwalanego przez Ciebie VG o niebo lepsze i wydaje mi sie, ze pewniejsze. Tam jesli nie wydadza gry, ktora da im naprawde zarobic to koszty pracownikow i biur ich zjedza.
@plasma
VG to inna branża tam zysk z jednego tytułu może teoretycznie być wiekszy niż wartość całej Spółki
tu moja uwagę zwróciło jedno w 3 i 4 kwartale realizowali duże zlecenia zysk za 3 kwartał to było 2 mln a za 4ty tylko 0,7mln być może przychody z tego zlecenia pojawia się dopiero w 1 kwartale 2013 tego nie wiem, minus to zadłużenie Spółki a to też trzeba wziaść pod uwage VG i 11Bit nie maja zadłużenia! dlatego tez są inaczej wyceniane