• RGR Autor: ~lolo [77.253.97.*]
    jw, RGR i wszystko jase, można określić poziom sadku. wg. mnie to min 4 złocze, a później zobaczymy...
  • Re: RGR Autor: ~v4 [85.219.167.*]
    fajnie się zaczyna robić
  • Re: RGR Autor: ~Kuba [83.9.238.*]
    W przyszłości 0,60 lub poniżej.....................
  • Re: RGR Autor: ~animal [178.43.109.*]
    Tak będzie.Najpierw prywatna emisja,którą bedzie trzeba wyrzucić w ulice bo nikt pięniędzy karkosikowi za darmo nie da.Później długoletnie badania i budowa infrastruktury,w międzyczasie jakaś emisja z pp co spowoduje kolejne rozwodnienie kapitału.Skończy się tak jak na boryszewie czy śmieciach ze stajni krauzego.Wg mnie szkoda czasu bo żeby tu wyjąć 50% będzie trzeba czekać dekadę.Współczuje tylko posiadaczom tych akcji którzy kupowali po dużo więcej ale taka jest giełda.Zdaję sobie sprawę że to co napisałem to tylko spekulacja ale zadajcie sobie pytanie:czy na skotanie od 2006r zdarzyło się kiedyś coś pozytywnego?
  • Re: RGR Autor: ~Jeryho [78.9.154.*]
    Moim życzeniem jest aby było tak jak na boryszewie, gdy kupowałem go jak był po 2-3 złote i emisje z pp się dopiero zaczynały , ale co ty możesz o tym wiedzieć.
  • Re: RGR Autor: ~EKO [81.163.203.*]
    przecena w polowie 2011 ..nie narzekam, ..od poziomu 1,6 tego typu wrozb i przepowiedni przewalila sie juz masa...jak cena aktualna mowi raczej malo trafnych.
  • Re: RGR Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    bedzie po 15 w tym roku.
    pozdr.
  • Re: RGR Autor: ~animal [178.43.109.*]
    Można żyć przeszłością tylko w tym miejscu(giełda)nie ma to wiekszego znaczenia przynajmniej na większości spółek,inwestujemy i zarabiamy w przyszłości.Dla mnie skotan pozostanie spółką produkującą fajne idee,niestety niespełnione.W każdym razie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia
  • Re: RGR Autor: ~ed [77.255.207.*]
    ja nie narzekam...sugeruje sie glownie otoczeniem wokolorynkowym ktory ma duzy wplyw na zachowania inwestorow...najblizsze 2 tygodnie spokojnie bedzie mozna kupic 3.9--4zl ....pisalem zreszta to juz w styczniu kiedy byl po 5zl....co niektorzy wysmiali mnie wowczas ,ale.....jak do tej pory na skt niezle zarobilem i jestem bardzo zadowolony....i wszystko zalezy od ewentualnych wynikow wyborow we wloszech ...jak bedzie baaardzo nerwowo to mozna bedzie kupic w ok .3.70zl.....zreszta widac luki w kupnie
[x]
ONESANO 0,90% 0,68 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.