Tak będzie.Najpierw prywatna emisja,którą bedzie trzeba wyrzucić w ulice bo nikt pięniędzy karkosikowi za darmo nie da.Później długoletnie badania i budowa infrastruktury,w międzyczasie jakaś emisja z pp co spowoduje kolejne rozwodnienie kapitału.Skończy się tak jak na boryszewie czy śmieciach ze stajni krauzego.Wg mnie szkoda czasu bo żeby tu wyjąć 50% będzie trzeba czekać dekadę.Współczuje tylko posiadaczom tych akcji którzy kupowali po dużo więcej ale taka jest giełda.Zdaję sobie sprawę że to co napisałem to tylko spekulacja ale zadajcie sobie pytanie:czy na skotanie od 2006r zdarzyło się kiedyś coś pozytywnego?
Moim życzeniem jest aby było tak jak na boryszewie, gdy kupowałem go jak był po 2-3 złote i emisje z pp się dopiero zaczynały , ale co ty możesz o tym wiedzieć.
przecena w polowie 2011 ..nie narzekam, ..od poziomu 1,6 tego typu wrozb i przepowiedni przewalila sie juz masa...jak cena aktualna mowi raczej malo trafnych.
Można żyć przeszłością tylko w tym miejscu(giełda)nie ma to wiekszego znaczenia przynajmniej na większości spółek,inwestujemy i zarabiamy w przyszłości.Dla mnie skotan pozostanie spółką produkującą fajne idee,niestety niespełnione.W każdym razie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia
ja nie narzekam...sugeruje sie glownie otoczeniem wokolorynkowym ktory ma duzy wplyw na zachowania inwestorow...najblizsze 2 tygodnie spokojnie bedzie mozna kupic 3.9--4zl ....pisalem zreszta to juz w styczniu kiedy byl po 5zl....co niektorzy wysmiali mnie wowczas ,ale.....jak do tej pory na skt niezle zarobilem i jestem bardzo zadowolony....i wszystko zalezy od ewentualnych wynikow wyborow we wloszech ...jak bedzie baaardzo nerwowo to mozna bedzie kupic w ok .3.70zl.....zreszta widac luki w kupnie