INTERNET GROUP SA umorzenie postępowania w przedmiocie ogłoszenia upadłości obejmującej likwidację majątku spółki.
--------------------------------------------------------------------------------
13.02. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 33/2013
Zarząd Internet Group S.A. (dalej: Spółka), działając na podstawie normy art. 56 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, niniejszym informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj. dnia 13 lutego 2013 r., Zarząd Spółki powziął wiadomość o tym, iż w dniu 4 lutego 2013 r. Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, X Wydział Gospodarczy ds. upadłościowych i naprawczych, wydał postanowienie o umorzeniu postępowania w przedmiocie ogłoszenia upadłości obejmującej likwidację majątku Spółki.
Powodem umorzenia, o którym mowa wyżej, jest złożenie przez HRO Center sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie oświadczenia o cofnięciu wniosku o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku Spółki, o złożeniu którego to oświadczenia Spółka informowała w treści raportu bieżącego oznaczonego numerem 22/2013 z dnia 4 lutego 2013 r.
szkoda że to kupowaliście ostatnio, o emisji wiadomo odkąd IDMSA się wycofał pojawiły się projekty każdy pisał, ze to nie prawda... jest gorzej niż pół roku temu... i nie zapowiada się na poprawę. Zostawcie tego śmiecia, bo będziecie płakali jak ludzie z REGNONA... to zjedzie dużo niżej ja myślałem, że do wakacji, ale widać będzie szybciej.
a co ciebie tutaj ciekawi? pewnie w swojej naiwności widzisz oczyma wyobraźni jak piszę jedno a w zleceniu mam już K .... hehehe.. powiem ci szczerze, to samo piszę od 40 groszy... przy 30 miałem wątpliwości i trochę kupiłem na 27 wybicie na 32 bodaj i już wtedy z moich źródeł dostałem info, żeby bardzo uważać, a moje źródła w odróżnieniu od zajączków jak widać się nie pomyliły. Chciałbym żeby ktoś raz mi napisał, z tych co opluwali jak pisałem że zjedzie z 2x niżej i żęby tego nie tykać, że miałem rację... nie napiszą. Bo prościej jest widzieć oczyma wyobraźni agenta albo CPH, który kupuje ... kolego gdybym chciał kupić pewnie zrobiłbym po 18 gr i miałbym teraz sporą stratę :-) tutaj nawet SL ciężko ustawić... Pozdrawiam i życzę sukcesów.
w wakacje pisałem o scenariuszu podobieństwa do REGNON... ale byłem wyśmiany od idiotów... zobaczymy w kolejne wakacje jak będzie poniżej 10 groszy grubo i miliony akcji na sprzedaż i kupno jak na biotonie... i podkreślam nie mam satysfakcji. Uważam, że takich spółek na GPW nie powinno w ogóle być.
był czas jak naganiałem gdy wierzyłem w tę spółkę i miałem tutaj sporo środków... teraz mam nadzieję, że skurwiele zdechną i zjedzą swój ogon, będę tutaj pisał do 3 gr.