Nieoficjalnie "podsłuchałem" że wynik za 2012 rok jest 8-cyfrowy przed przecinkiem. To znaczy że nie mniej niż 10.000.000,- i nie więcej niż 99.999.999,- zł
nieoficjalnie podsluchalem ze juz ci nie poluzuja kaftana bo zaraz wariujesz ale rozumiem ze trzymajac takiego gniota co to od 3 miesiecy spada ciegiem mozna tracic zmysly
Prezes w wywiadzie dostał tylko jedno pytanie dot. JHM: Czy JHM w IV kw zarobił ponad 3 mln? Odpowiedź: (najpierw uśmiech) nie mogę zdradzi tajemnic, ale powiedzmy, że nie zaprzeczam. Zatem Zenek chyba dobrze "podsłuchałeś" !
To jeszcze nie dno.....a co do wyników to: Zenek, kiwać to my Was a nie Wy nas. Jak po 3 kwartałach zysk netto to 1,2 mln to jakim cudem miało by podskoczyć do 10mln o których ty mówisz?! to jest niemożliwie i nieprawdopodobne. Może chciałeś wlać troszkę nadziei w serca akcjonariuszy ale nie rób to w taki sposób,kłamstwo i tak wyjdzie. Jeszcze do szorowania o dno, to może jeszcze sporo spaść, chodź ja nie tknę za nic na świecie już tego papiera. Teraz tylko sprzedać, dziś wystawiłem po 0,31gr ale pewnie nic z tego...
Sorry, ale to masz w wielu spolkach.... popatrz na sektor spozywczy.... tam jest dopiero masakra mimo zwiekszajacego sie eksportu i stabilnosci sektora!
mi się wydaje że ten co podbił kurs z 6 miesięcy temu wysprzedaje przy założonej swojej marzy i może być tąpnięcie, najwyżej Migosowie zapowiedzą dywidendę to wtedy przy wynikach za 2012 może być start rakiety w górę, bo jak nie to widzę to w czarnych kolorach
Z całym szacunkiem dla Zenka al to są jego fantazje a nie jakieś realne plany. Nie ma co liczyć na dwó cyfrowy zysk. Jak będzie koło 4mln to będzie nie najgorzej. Chodź liczę na 6-8mln ale nie wiem czy to możliwe. Patrząc na kurs to nie wiadomo co myśleć o całej tej spółce ale raczej nic dobrego...
Czyżby było to totalne wyczekiwanie na poniedziałkowy raport? czy może absolutny brak zainteresowania? nie ma chętnych do kupna przed raportem... No i jeszcze info o sprzedaży mieszkań , ciekawe kiedy będzie. Jednym słowem wielkie wyczekiwanie