nie schlebiaj sobie za cienki jestes a ciebie to czytalem jak pyszczyles ze ponizej 45 nie spadnie wiec daruj sobie nieudaczniku i widac ze ran jeszcze nie wylizales po stratach--bywaj
może i jestem zrytym baranem, leszczem ... kim tam chcesz ale nie mam ani grama tego śmiecia, a wy jesteście ubrani po 20-30 gr więc TWORKI to będą czekały na tych, co władowali się tutaj na maksa na kredyt nawet na poziomach 30-50 gr i obecnie obgryzają paznokcie... a ja nie jestem zadowolony ze spadku kursu, dzieciaku, bo to wiedział każdy kto obserwuje spółeczkę, że taka emisja będzie katastrofą...
Ciekawe ilu idiotów siedzi i pisze na tym forum nie mając akcji ?
Dziwię się wam, nie szkoda czasu na wróżenie z fusów ?
Czekacie na 10 gr i się nie doczekacie niżej nie będą sprzedawać, ale z was guru, nie macie bladego pojęcia co spółka kombinuje, ale piszecie bzdury, skąd wam się to bierze ? Chyba macie takie "prorocze" sny,haha.
możesz mnie wyzywać od idiotów. Siedziałem na tej spółce przez 2 lata i miałem przez moment spore środki tutaj wrzucone, a przez pół roku ostro mieliłem, więc nie twoja sprawa czemu tu siedzę, myślę, że mogę jak każdy inny pisać... a co do bycia idiotą, to myślę, że czas zweryfikuje kogo tutaj wydymali. Tych którzy uciekali po 40-30 a nawet w desperacji po 20 groszy, czy tych którzy wierzą w debilne zapewnienia anonimowych pisaczy forumowych o złotówkach i odpałach :-)
zapewniam cię dzieciaku, że to forum za pół roku będzie równie martwe jak Pronox, a skład pisaczy zmieni się diametralnie, bo ci co są ubrani sprzedadzą i dla zdrowia psychicznego przestaną tu przychodzić. Wspomnisz moje słowa. A ja tutaj jestem z czystej zoologicznej przyjemności, bo więcej oczywiście nie mogę napisać... nie tylko dzieci czytają obsrane forum.