Dziwne, jak kurs się wachał 4,50-4.65 na forum cicho, teraz 12% chwilowy spadek i raptem masa specjalistów naganiających na spadki jak Radar, Majkel itd. . . Jak macie pi***dolic bezpodstawne farmazony to lepiej ugryźcie się w palce i nic nie piszcie:) Pozdro
nikt nie nagania. ja ostrzegam przed zbytnim optymizmem. wszyscy mowia ze chude lada przed telekomami a wy widzicie wzrosty. to nie jest dobry czas na ten sektor i tyle.
To majkel mało wiesz o netii:) Ciężki okres przed Telekom-ami. . Nie! Ciężki okres przed TP, gdy netia inwesotowała w infrastrukturę i klientów biznesowych, TP zajmowało się zmianą nazwy i innymi bzdetami. . I się odbija niestety.
w sumie o słabym 2013 r. trąbiono już w grudniu. Może jednak nie wszystko przewidziano na tp oczekiwano mniejszych przychodów jednak nie aż tak małych. podobnie może być na netii. mam jednak nadzieje że się mylę a ty aducha masz racje
Że tak odświeżę, ale taka jest strategia i plany netii na poprawienie sytuacji. http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/netia;zaatakuje;w;tym;segmencie;rynku,187,0,1193147.html
tego się trzymają i wg mnie dobrze kombinują.
ciezki okres przed wszytkimi kotku co sam zapowiedzial prezes Netii. Masz świezsze informacje od niego? nie sadze! a TPsa to dla mnie balon (nawet po obecnej cenie) i kolos na glinianych nogach. Orange przespalo 2 lata i traci najwiecej ze wszytkich sieci komorkowych. Jak sprzedadza WP - moim zdaniem najlepsze aktywo to czeka ich zjazd na jeszcze nizsze poziomy. Ze sprzedazy portalu wystarczy na dywidende ale co dalej???
poszlo duzo wiecej. ktos kupuje ktos sprzedaje. jak kupujacy zobaczy duza determinacje sprzedajacego to bedzie ustawial sie coraz nizej. na razie sie testuja. brzydka swieca i duzy wolumen. niedobrze...
Uważajcie , kiedys Prezio ostrezgał o spadku przychodów a wczesniej wychodzili spuszczając kurs , teraz owszem pewnie to casus TP sy ale .... ogromne obroty !!! skąd ?? pozdr
Wystarczy przeanalizowac kurs na przestrzeni miesiąca, ewidentnie co odbijemy w góre to coś ciągnie nas ostro w dół. Nie ma jak manipulowanie kursami, tylko w Polsce takie numery, a KNF śpi:)