15-10 gr to normalna cena <10 wręcz atrakcyjna. Polecam spółkę gdyż do 20 gr. będzie można nieźle przyciąć. Wprawdzie księgowo jest nieco jeszcze za drogo o te 50 %, ale walor właśnie teraz należy akumulować.
Pozdr. rozsądnych - JAcek
Klinicznie chory? Śmiecia wyrzuciłem ze znacznym zyskiem, czytaj sekwencyjnie z dokładnością co do grosza ustawiwszy kurs! Mało tego, Odbiorę za 10 gr dla zabawy, zakład? Bujałem na aer, digate, depie i tu pobujam
EOT
Dnia 2013-02-21 o godz. 15:51 jacek_z_grochowa napisał(a):
> 2/3 akcji (212 tys.) sprzedałem, tak jak pisałem, kto mnie
> posłuchał ten ma te 60-80 % na czysto
Pozdr. rozsądnych -
> JAcek
Pytac JzG to jak wróżenie z fusów..............................bełkot i nic więcej....................AER miał byc po 10 gr.....................nawet nie chce mi sie przytaczać jego bzdur, oczywiście
że trafi od czasu do czasu
Mnie już nie ma i leci póki co w dół w ciągu 1 m-ca powinno przebić 10 gr, ale kto wie, może ktoś wyłoży 50-70 tys i nada dalszy impuls do wzrostów. Podsumowałem zysk, nie jest jakiś niebotyczny, na dig było ładniej, ale ponad 20 tys zł. piechotą nie chodzi :)
Pozdr. JAcek i powodzenia!
zadajcie sobie pytanie czy doszło to przełamania trendu spadkowego? Wystarczy popatrzec na wykres porobic kreski i gotowe. Ten kto zrobi to prawidłowo to wie co tu dalej będzie. Do tego znajmomość podstawowych formacji i sposób w jaki one się zachowują wystarczy dla podjecia prawidłowe decyzji.
Widać że gorące głowy już ostudzone więc może uda się narysować jakąś małą białą świeczkę. Jeszcze paru dziś pewnie wyskoczy ale że papierka jest mało w terenie to fajerwerków pewnie już nie będzie. Nastrój ciężko zmienić w ciągu jednej sesji kiedy nadzieja zgasła. Czyżby to był dobry moment żeby coś tanio wyhaczyć....?