Cisza, bo co tu komentować... obroty na poziomie 6k to żadne obroty.
Przy niskim ff to zawsze powoduje, albo skokowy up lub down.
Wszyscy czekają teraz na wyniki, choć może ostatnie dwa dni przed wynikami mogą przynieść ożywienie. Tak czy inaczej, jeśli informacje się potwierdzą sądzę, że przebijemy 3PLN... Dziś wszyscy się podniecają Fluidem, choć w mojej opinii info podane szału nie robi.
Tak jak już wcześniej wspominali na forum, przy tej spółce i jej ff bujać to może sporo.
Ja i tak poniżej 4PLN nie sprzedam swojego skromnego pakietu...
klos,, jezeli pisalo?? to inwestorzy tej spolki napewno to czytali, a Ty nie musisz przypominac, przez to sugierujac niewinnie,ale chytry beszczelny,sposob naganiasz na spadki, jak Ci sie nie podoba to spier-papier i nie wracal, zapamietaj,...
u mnie ok:-)))
z tobą chłopie widzę nie wesoło :-((( chociaż po twoich wpisać-możesz spokojnie w gaciory robić.a tak serio siorbaj masz już tanio,a jakoś stoi i zero reakcji-1,50 tam popyt
przebierz pampersa i wyłącz komputer,bo znów kaszana w gaciorach
klos," no fajnie ze masz przeszkolenie jako "salowy" odnosiciel i przynosiciel ,"kaczek i basenow,i wymiana pampersow,mozna ladnie zarobic w Angli, bo tu nie licz na gielde, Ty jestes za cieki i za glupi naganiacz obojetnie w ktora strone, szkoda Ci czasu i kasy,spoleczka ma swoj kierunek obrany.
klos/ sluchaj golodupie" ja nie jestem rekinem i tez sie nim nie robie,jestem normalnym inwestorem, ale roznica niedzy nami jest taka,ze ja tu jestem od poczatku, i robie trzecie koleczko,a jak bylo teraz po 1,30 do 1,46 nie mial kto brac, a ja dziennie dobieralem po trochu,i teraz chodzby spadla na te 1,50 a ja sprzedalbym to jeszcze zarobie,ciut,ale ja nie sprzedam,bo to nie jest dla mnie poziom do sprzedazy, i tez juz nie dokupuje, mam dosc,ale tez nie nawoluje,obojetnie w ktora strone i nie gegam,jak co niekorzy.