jak spadnie ponizej to mogiła,papaier trzymany przez ulice, to nie da rady wybic sie bez pomocy grubasa ,ale onnie kupi po 20 gr boon sypał po 28-30gr wiec sami siecie ze nie odkupi aby zarobic 50% tylko owiele nizej odkupi
nie wiem czy ferie sie zaczęły ??? skoły skończyłem dawno , takze ferie mnie jakos nie interesują, ale nie to jest zmartwieniem czy ferie sa i gdzie, ale ze kurs zaczyna sie uginac i moze złamać te 17 gr
ktos sypie cały czs, oby to zaden z tych co im jeszcze akcje zostały , jak to ktos z nich to bedzie wywalac po to aby dosigło poziomó 10 gr , oby nie ja 18 poleci to wiadomo zeto juz przepasc
I co jak tam twoja analyza lodziarzu? Przyglądaj się może jeszcze podwójne dno wypatrzysz, hehehe. Jak widzisz jesteś tylko frajerem który siada na dołkach i dzięki temu od czasu do czasu idzie w górę, a ty myślisz że ta twoja analiza działa. To że ci nigdy nie szło w szkole nie znaczy że masz całe życie zachowywać się jak głąb i wierzyć w krasnoludki.
to jest forum o giełdzie wiec ty sie pochwal jakie miałes trafne inwestycje bo coś milczysz na ten temat chyba dość przykry dla ciebie. Jeśli dobrze pamietam to pisałeś że sobie z tym nie radzisz i nie ogarniasz i masz same wtopy
...a wiec nawet szesciu klas nawet nie masz? No tak gdybys skonczyl to moze mialbys jakas normalna prace. Co do wtop to bijesz mnie na glowe.Jeszcze nigdy nie stracilem 100% jak ty na sterze!!!!!!
Od razu widać że głab z matematyki jesteś. Wytłumacz jak można stracić 100%. Ja rozumiem że ty straciłeś 50% na drewexie kupując po 80gr sprzedając za 40 ale jak tu kupujac za 30gr można stracic 100%??? spadek do 0 jest niemożliwy. Jesteś idiota opty a edukację matematyki zakończyłeś na poziomie przedszkola. I tam jest twoje miejsce pracy jako woźny może do czegoś byś się nadał, może sprzątać potrafisz gadając przy tym te swoje filozoficzne głupoty
oj lodziarz jaki ty nie rozgarniety jestes. Jak to upadnie to ile wedlug ciebie ci zostanie z twoich akcji? Patrz iqmedica. Cos ty sie tak uparl z tym woznym? To twoje marzenie? No tak w porownaniu z lodziarem to kariera jest hahaahahahahah.
kolejny inteligenty inaczej. Przeciez napisalem ze to zlikwiduja jak grubi wyprzedadza ostatnie akcje wtedy bedzie mial sto procent a moze nawet wiecej jak bedzie musial splacic jakies wierzytelnosci.
Dnia 2013-02-12 o godz. 07:20 ~opty napisał(a):
> kolejny inteligenty inaczej. Przeciez napisalem ze to
> zlikwiduja jak grubi wyprzedadza ostatnie akcje wtedy
> bedzie mial sto procent a moze nawet wiecej jak bedzie
> musial splacic jakies wierzytelnosci.
opty ,z całym szacunkiem , robisz z siebie kretyna,i debila giełdowego, twój post to zenada , to co napisłes to przeczytaj sobie jeszcze raz i zastanów sie nad tym, kurs spadnie moenawet na 10 gr ale odbici bedzie spore wiec po co takie teksty wlisz , ie wiem czy masz pojecie i doswiadcnie w iwestowaniu ale jak masz to piszesz bzdety, AT tez sie sparwdza na NC , mam wrazenie ze miałęs akcje i pozbyłęs sie , wiec czekaj spoojnie na upna na swoim poziomie ,
Wygląda na to ,że wyniki za ubiegły rok są wyjatkowo marne.Ten strzał 100k papiera za 0,16 i stały spadek od miesiaca mówią same za siebie .Kto nie sprzedał ten poległ ,jeszcze dziś pewnie 0,1
po to aby ukraść kase małym inwestorom , duzy nie tyka smieci,gra na głównym gdzie spadki jak sa to kika procent no i obroty, które pozwalaja na ucieczke, tutaj -20% +20% to norma , no ale nikt nie wchodzi więcej jak 2-5tys zł w spólke
, chyba ze ktos jest hazardzista to pakuje cały majątek plus provident :)
Dnia 2013-02-12 o godz. 10:42 ~inwestor_gpw napisał(a):
> czyli juz po SGM....
Widzę, że poważny przy tobie to intelektualista. Najpierw piszesz że to odbije a potem że już po sterze. Z takimi debilami nie ma nawet o czym podyskutować bo nawet nie wiedzą o czym piszą. Jesteś z tych co Kiepskiego oglądają. Jasne 20% w tę czy w tamtą to nic takiego tylko, że tu tylko w dół więc co będzie? Dla mnie to czyszczą resztki portfela grubi, a skoro kupiła te papiery ulica to co się może z tym dalej stać? Odpowiedzcie sobie sami.