• broncie 17gr !! Autor: ~waldi45 [188.33.236.*]
    jak spadnie ponizej to mogiła,papaier trzymany przez ulice, to nie da rady wybic sie bez pomocy grubasa ,ale onnie kupi po 20 gr boon sypał po 28-30gr wiec sami siecie ze nie odkupi aby zarobic 50% tylko owiele nizej odkupi
  • Re: broncie 17gr !! Autor: soft_m. [83.26.185.*]
    Zaczęły się ferie w twoim województwie ...
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~waldi45 [188.33.236.*]
    nie wiem czy ferie sie zaczęły ??? skoły skończyłem dawno , takze ferie mnie jakos nie interesują, ale nie to jest zmartwieniem czy ferie sa i gdzie, ale ze kurs zaczyna sie uginac i moze złamać te 17 gr
    Złamie pewnie i 10 groszy po wynikach.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~sa [83.3.233.*]
    na razie 19-tu groszy złamać nie może, a szkoda, bo ja po 17 brałbym chętnie
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~Bronek [89.144.192.*]
    Ale wy jestescie obludnicy, zlamac moze sie na toalecie Ja swoje wiem i nie oddam akcji za grosze tylko za pelne zlotowki
    Aha, cały pakiet za dwie złotówki :))

Będzie co będzie.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~xcvbccx [77.254.155.*]
    niema co gdybać jeszcze będzie spadało i to mnie wcale nie ćieszy
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~waldi45 [188.33.236.*]
    ktos sypie cały czs, oby to zaden z tych co im jeszcze akcje zostały , jak to ktos z nich to bedzie wywalac po to aby dosigło poziomó 10 gr , oby nie ja 18 poleci to wiadomo zeto juz przepasc
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~OPTY [83.23.101.*]
    W tym miejscu chciałbym ponownie ponownie pogratulować poważnemu vel lodziarz wspaniałej inwestycji.
    Ps. Nie przejmuj się odbijesz sobie na lodach.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~marlow [94.42.190.*]
    jak sie kupuje takie spółki to nie ma sie co dziwic ze zysku nie bedziecie miec
  • Re: broncie 17gr !! Autor: jarekklin [83.145.186.*]
    opty już orgazm zaliczyłeś a ledwo co ze szkoły wróciłeś;-)
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~opty [83.23.101.*]
    I co jak tam twoja analyza lodziarzu? Przyglądaj się może jeszcze podwójne dno wypatrzysz, hehehe. Jak widzisz jesteś tylko frajerem który siada na dołkach i dzięki temu od czasu do czasu idzie w górę, a ty myślisz że ta twoja analiza działa. To że ci nigdy nie szło w szkole nie znaczy że masz całe życie zachowywać się jak głąb i wierzyć w krasnoludki.
    pajacem byłeś i pajacem zostaniesz zero szacunku do ciebie pajacyku
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~opty [83.23.101.*]
    pochwal się lepiej ile klas podstawówki udało ci się zaliczyć. Jak skończyłeś szóstą klasę no to szacun...
    to jest forum o giełdzie wiec ty sie pochwal jakie miałes trafne inwestycje bo coś milczysz na ten temat chyba dość przykry dla ciebie. Jeśli dobrze pamietam to pisałeś że sobie z tym nie radzisz i nie ogarniasz i masz same wtopy
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~opty [80.239.243.*]
    ...a wiec nawet szesciu klas nawet nie masz? No tak gdybys skonczyl to moze mialbys jakas normalna prace. Co do wtop to bijesz mnie na glowe.Jeszcze nigdy nie stracilem 100% jak ty na sterze!!!!!!
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    Od razu widać że głab z matematyki jesteś. Wytłumacz jak można stracić 100%. Ja rozumiem że ty straciłeś 50% na drewexie kupując po 80gr sprzedając za 40 ale jak tu kupujac za 30gr można stracic 100%??? spadek do 0 jest niemożliwy. Jesteś idiota opty a edukację matematyki zakończyłeś na poziomie przedszkola. I tam jest twoje miejsce pracy jako woźny może do czegoś byś się nadał, może sprzątać potrafisz gadając przy tym te swoje filozoficzne głupoty
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~opty [217.212.231.*]
    oj lodziarz jaki ty nie rozgarniety jestes. Jak to upadnie to ile wedlug ciebie ci zostanie z twoich akcji? Patrz iqmedica. Cos ty sie tak uparl z tym woznym? To twoje marzenie? No tak w porownaniu z lodziarem to kariera jest hahaahahahahah.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~stergames [87.99.3.*]
    hahahaha co a glupek gdzie widzisz 100% straty powznego? jakby z 1zl na 1 gr spadlo to dopiero 99,9 % co za matlo a niby w szkole pracuje
    kolejny inteligenty inaczej. Przeciez napisalem ze to zlikwiduja jak grubi wyprzedadza ostatnie akcje wtedy bedzie mial sto procent a moze nawet wiecej jak bedzie musial splacic jakies wierzytelnosci.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~inwestor_gpw [31.174.77.*]
    Dnia 2013-02-12 o godz. 07:20 ~opty napisał(a):
    > kolejny inteligenty inaczej. Przeciez napisalem ze to
    > zlikwiduja jak grubi wyprzedadza ostatnie akcje wtedy
    > bedzie mial sto procent a moze nawet wiecej jak bedzie
    > musial splacic jakies wierzytelnosci.
    opty ,z całym szacunkiem , robisz z siebie kretyna,i debila giełdowego, twój post to zenada , to co napisłes to przeczytaj sobie jeszcze raz i zastanów sie nad tym, kurs spadnie moenawet na 10 gr ale odbici bedzie spore wiec po co takie teksty wlisz , ie wiem czy masz pojecie i doswiadcnie w iwestowaniu ale jak masz to piszesz bzdety, AT tez sie sparwdza na NC , mam wrazenie ze miałęs akcje i pozbyłęs sie , wiec czekaj spoojnie na upna na swoim poziomie ,
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~ppp [62.148.87.*]
    Całe szczęście że sprzedałem tego gniota za 26 grosików ufff
    przynajmniej nikt nie chce oddac im akcji- za bardzo uwalili i obroty siadły, myslę że niedługo bedzie czas na zakupy i odbicie :)
    jezeli tak beda spychać to zepchną na 10 gr , ale czy to możliwe????
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~abc1 [83.0.129.*]
    Wygląda na to ,że wyniki za ubiegły rok są wyjatkowo marne.Ten strzał 100k papiera za 0,16 i stały spadek od miesiaca mówią same za siebie .Kto nie sprzedał ten poległ ,jeszcze dziś pewnie 0,1
    czyli juz po SGM....
    nie tylko po tej spółce - nie wiem po co zrobili ten newconnect - tu same takie trupy
    po to aby ukraść kase małym inwestorom , duzy nie tyka smieci,gra na głównym gdzie spadki jak sa to kika procent no i obroty, które pozwalaja na ucieczke, tutaj -20% +20% to norma , no ale nikt nie wchodzi więcej jak 2-5tys zł w spólke
    , chyba ze ktos jest hazardzista to pakuje cały majątek plus provident :)
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~maly investor [46.229.151.*]
    No nie wiem, na na Wig 20 też mozna dostać w plecy. Np dziś TP SA -26,37 % w jeden dzień.
    Taki Stergames to mały pikuś.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~opty [83.25.112.*]
    Dnia 2013-02-12 o godz. 10:42 ~inwestor_gpw napisał(a):
    > czyli juz po SGM....
    Widzę, że poważny przy tobie to intelektualista. Najpierw piszesz że to odbije a potem że już po sterze. Z takimi debilami nie ma nawet o czym podyskutować bo nawet nie wiedzą o czym piszą. Jesteś z tych co Kiepskiego oglądają. Jasne 20% w tę czy w tamtą to nic takiego tylko, że tu tylko w dół więc co będzie? Dla mnie to czyszczą resztki portfela grubi, a skoro kupiła te papiery ulica to co się może z tym dalej stać? Odpowiedzcie sobie sami.
    ale ostatnio nie było zadnego komunikatu o wywalaniu - moze tak zle nie bedzie ;)
    poza cebula to juz chyba nikt nie ma powyzej 5% wiec moga sobie powolutku wywalac bez info.
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~fan bolka [37.31.116.*]
    płaca chodziarz rachunki za prąd i telefon ?
  • Re: broncie 17gr !! Autor: ~fan bolka [37.31.116.*]
    płacą jeszcze rachunki za prąd i telefon?..... .czy pogasili światło?
[x]
CENTURION -1,18% 0,17 2026-04-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.