Dnia 2013-02-11 o godz. 09:29 ~xyz napisał(a):
> Normalny Zarząd zwołuje w trybie natychmiastowym NWZA ale
> pani Ha ha hi hi pewnie wie lepiej
sugerujesz, ze resztka ustepujacej RN rzucila rekawice Zarzadowi? Chca juz teraz sprawdzac liczbe szabel na Walnym?
Dnia 2013-02-11 o godz. 09:35 ~Gerg napisał(a):
> sugerujesz, ze
> resztka ustepujacej RN rzucila rekawice Zarzadowi? Chca juz
> teraz sprawdzac liczbe szabel na Walnym?
Akurat ten scenariusz wydaje mi się mało prawdopodobny, nie zmienia bowiem stanu rzeczy - zarząd został zobowiązany do "niezwłocznego" zwołania NWZA po tym, jak wystąpili z RN Parosa i Barczyk. Czy jest 3 czy 0 członków nie ma tu znaczenia, ważne, że jest <5. Także z formalnego przynajmniej punktu widzenia nie jest to żadne 'sprawdzam', bo walne dalej trzeba zwołać... niezwłocznie :)
Sugeruję że walne powinno być zwołane przez Zarząd wtedy jak zrezygnował Barczyk z Parosą aby umożliwić RN podejmowanie decyzji. Od ponad miesiąca mamy niedziałającą RN i nikomu to nie przeszkadza. Kto z kim poszedł na wojnę w dniu dzisiejszym mam w dupie ale moim zdaniem jeżeli Zarząd chce aby w tej firmie było normalnie jeszcze dzisiaj powinien zwołać walne. Jeżeli tego nie zrobi dla mnie to będzie widoczny kolejny dowód że głównym mieszaczem w spółce jest obecny Zarząd wraz z Barczykiem sterującym z tylnego fotela który akcjonariuszy od dawien dawna miał w dupie.
A z kim chcesz gadać bo od roku z Barczykiem nikt specjalnie nie chce rozmawiać a szczególnie kiedy Barczyk przyjeżdża z pytaniem czy ktoś jeszcze wyłoży kasę na wsparcie Atona.
Uwierz mi wyłozy i to nie jeden ale zanim to zrobi 51%
Tu się zaczyna wszystko kręcić tylko kto w sposób umyslny zaniżył tak kurs no kto akcjonariusze mali ?
Oczywiście ze wyłoży tylko wszyscy stawiają jeden warunek normalne poważne realizowalne umowy sprzedaży a nie takie ściemy jakie były walone w zeszłym miesiącu. Wtedy wyłożą wszyscy