• informacja SIL Autor: ~ad [83.7.127.*]
    czy ktoś zasięgał info w SIL ,z jakim efektem ,TO trwa zbyt długo ,zacznijmy się organizowć ,nie jestem prawnikiem ani wytrawnym graczem ale utopiłem ładna kasę
  • Re: informacja SIL Autor: ~pixel [77.65.85.*]
    Ja też utopiłem (ale mniejszą). Na razie żadnych inf nie czytałem (oprócz tego o Balticonie który sprzedał nie wiadomo komu pakiet 20 mln akcji za 100 tys. zł)>!>!>!>!>!>!>!>!
  • Re: informacja SIL Autor: ~pixel [77.65.85.*]
    Ach ssory - bo wiadomo komu. Sprzedał spółce PL NORDSTONE Limited z Nikozji. Czyli to chyba jakaś transakcja umówiona ?>?>?>?>?>?>?
  • Re: informacja SIL Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    PL Nordstone to Markom Invest czyli Pan Smoleń.
  • Re: informacja SIL Autor: ~dan [37.225.102.*]
    juz ponad 2 miesiace temu pisalem ze ITI z balticonu został czlonkiem zarzadu nie bez powodu, pisalem ze balt to pralnia. a tu bijcie dalej piane, zwlaszcza janek niech wiecej zrobi niz mowi, pisze duzo a gowno potrafi. potrafi duzo szczekac i osaczac, potrafi odcinac od tlenu, ktory tu niezbedny jest...
  • Re: informacja SIL Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Tu się z Tobą zgodzę (w kwestii janka "Kaskiewicza") ;)
  • Re: informacja SIL Autor: ~WLADZA [83.29.145.*]
    jesli nie skupia akcji od akcjonariuszy to zajmiemy sie nimi, bedzie drugie ambergold i sobie posiedza.
  • Re: informacja SIL Autor: ~andrzej kaskiewicz [31.175.174.*]
    zapewne wg ciebie powinniśmy spuścić głowy i zrealizować straty?a prezes odnajdzie się za jakiś czas w innej spółce?
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.