• do Maga Autor: ~janek [31.175.199.*]
    jak myślisz czy da się się sprawdzić albo potwierdzić czy prezes serenity nie zwiał już z kraju? byłoby to w jego stylu, kwestią jest to czy wystawił swoją rodzinkę na akcjonariuszy?
  • Re: do Maga Autor: ~MAG [86.63.64.*]
    Nie wiem. Dowiem się ;)
  • Re: do Maga Autor: ~janek [31.175.121.*]
    ok fajnie by było to sprawdzić czy prezes nie zwiał , mnie niestety dzieli od niego odległość, bo tak to sam bym podjechał i powiedział co o nim i jego działaniu sądzę, myślę, że słowa podziękowania należą się też dla Pana Czuchy za jego czujność w RN spółki w której bądź nie bądź był od początku.ale w końcu od czego są koledzy, a teraz pewnie Pan Czucha będzie się wypierał że nic nie wie itd.
    tak właśnie postępują teraz z firmy carda serenity, która to firma robiła ładny piar dla prezesa, pamiętam, że wszystkie komunikaty i informacje były przez nią ogłaszane w ekspresowym tempie,zwłaszcza o rzekomych inwestorach tj. ratikonie czy antacti, teraz kiedy dodzwoniłem się na jakiś numer w tej firmie, to usłyszałem, że już od dawna nie współpracują z prezesem, wzruszająca szczerość jak dla mnie, nie usłyszałem tylko dlaczego współpraca zakończyła się tak nagle,mogę się domyślać.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.