A mi się zdaje, że będzie powtórka z sesji z 21.12 oraz 07.01. kiedy nie przełamano EMA (u mnie EMA-15) i kurs znowu zaczął się obsuwać. Identycznie było wczoraj, kiedy doszło do 1,42zł od których się odbiło. W mojej ocenie ten papier nie ma na tyle siły żeby przebyć się na wyższe poziomy.
obroty zza duze?? Od listopada do grudnia obroty byly miedzy 300k-900k, wiec te poczatkowe obroty sa smieszne. Kilka dni przed raportem, w trakcie i po (jezeli beda oczekiwane wyniki/ informacje) powinny urosnac wraz z kursem :) Pozdrawiam
formacja "Trzech Białych Żołnierzy" bedzie zrealizowana, jezeli pojawia sie 3 biale swiece i 4sesja bedzie powyzej, 3 swiecy, wtedy wg tej formacji jest zmiana trendu. Co do wskaznikow to sa nieistotne, kupno jest pod raport wg mnie ;) Kto nie ryzykuje ten traci
śmieciuszki ale podbitki będą, pisałem pajacowi pare dni temu o KME papier był na samym dołku po 3gr można było kupić, teraz rozbierają 5gr a do końca marca będzie chodził po 12gr, papier zapomniany
co wy wyprawiacie uwalacie normalna spółke na siłę,nie ma żadnych info o złej kondycji ,próbuja normalnie funkcjonowac ,awy ja do gnoju,przez swoja głupotę straciliscie kupę kasy rating 3A