• ropczyce-medale Autor: ~siwusienki:) [176.97.81.*]
    na stronie www.ropczyce .com.pl pojawil sie rowniez artykul o duzej ilosci medali zdobytych przez spolke na roznego rodzaju konkursach-ale jest jedno"ALE"-INWESTORZY STRACILI SZACUNEK DLA ROPCZYC I ZARZADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ropczyce-medale Autor: ~xtb [31.63.164.*]
    O ja pimpole.....faktycznie wazelina idzie na stronie
    Az strach myslec co to sie szykuje skoro tak sie "wysilili", radze jutro leciec do Teska po pampersy leszczynie
  • Re: ropczyce-medale Autor: ~Paweł [95.40.111.*]
    Dawno mnie tutaj nie było, bo aż żal czytać tycz wszystkich wypocin. Straszenie i napędzanie na przemian. Jakby ktoś z piszących miał wpływ na kurs. Siedźcie cicho i nie biadolcie. Czekajcie cierpliwie na wzrost albo wyprzedajcie się przed obawą spadków. Na co komu Wasze bezsensowne wypowiedzi. Podejmujcie merytoryczne rozważania a nie dziecinne zaczepki. Forum świadczy częściowo o akcjonariacie. Jeśli mamy taki akcjonariat to... odpowiedź macie sami.
  • Re: ropczyce-medale Autor: ~siwusienki:) [176.97.81.*]
    cierpliwi zostana nagrodzeni,nadrukuja sobie akcji w nowej emisji,mam wrazenie ze wrecz jestem przekonany na tym forum sa pracownicy ropczyc,nawet ci wyzej postawieni!!!nazwisk nie wymieniam ale jestescie inteligentni!!
  • Re: ropczyce-medale Autor: ~siwusienki:) [176.97.81.*]
    medal dla zarzadu za dbanie o akcjonariuszy:)
[x]
ROPCZYCE 1,27% 23,90 2025-10-03 16:01:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.