na stronie www.ropczyce .com.pl pojawil sie rowniez artykul o duzej ilosci medali zdobytych przez spolke na roznego rodzaju konkursach-ale jest jedno"ALE"-INWESTORZY STRACILI SZACUNEK DLA ROPCZYC I ZARZADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O ja pimpole.....faktycznie wazelina idzie na stronie
Az strach myslec co to sie szykuje skoro tak sie "wysilili", radze jutro leciec do Teska po pampersy leszczynie
Dawno mnie tutaj nie było, bo aż żal czytać tycz wszystkich wypocin. Straszenie i napędzanie na przemian. Jakby ktoś z piszących miał wpływ na kurs. Siedźcie cicho i nie biadolcie. Czekajcie cierpliwie na wzrost albo wyprzedajcie się przed obawą spadków. Na co komu Wasze bezsensowne wypowiedzi. Podejmujcie merytoryczne rozważania a nie dziecinne zaczepki. Forum świadczy częściowo o akcjonariacie. Jeśli mamy taki akcjonariat to... odpowiedź macie sami.
cierpliwi zostana nagrodzeni,nadrukuja sobie akcji w nowej emisji,mam wrazenie ze wrecz jestem przekonany na tym forum sa pracownicy ropczyc,nawet ci wyzej postawieni!!!nazwisk nie wymieniam ale jestescie inteligentni!!