Nie grzeszysz rozumem, każda spółka ma swoją cenę i czy chcesz czy nie uwierz mi ,że ta także, spółki spadają dopóty dopóki jest wywalający owszem był wczoraj , po większym zastanowieniu się pomyśl albo się zniecierpliwił albo zamienił akcje na gotówkę albo przeparkował i w ten sposób wmówił ,że to jest dobra cena na handel a ty myślisz tylko o jednym . Moim zdaniem jeszcze powisimy kilka dni a potem dzida więc po co mam sprzedawac ? ja raczej pragnę kupic a ,że niżej to już nie możesz miec do mnie pretensji taka jest giełda
moja historia jest krotka uwierzylem w spolke w 2012 kupilem 10 tys papiera po 3,05 pozniej spolka pewna to usrednilem po ok 1,5 za 30 tys, dalej w nia wierzylem i dokopilem 30 tys po 1 zl. Teraz wiem ze mnie wkrecili wiec ostrzegam innych spolce juz wiary nie daje.
Nie dajesz wiary, to sprzedaj. Jeśli wszem i wobec krzyczysz, żeby unikać, to sam podążaj za swoją radą i trzymaj się od spółki z daleka - a jeśli uważasz, że jest za nisko, żeby sprzedawać, to sam przyznajesz, że warto kupować.