• Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~Benjamin11 [31.60.85.*]
    Zakłady Chemiczne Police S.A. działają w sektorze chemicznym. Płynność walorów spółki jest średnia, a w ciągu ostatnich dwunastu miesięcy przyniosły zysk 20 proc. Obecnie kurs spółki wynosi 13 PLN.
    Od pierwszego czerwca 2012 roku znajdujemy się w trendzie wzrostowym. Wartość wolumenu nadal pozostaje na podwyższonym poziomie. Zobaczmy, co na temat sytuacji na wykresie, „mówią” wskaźniki i średnie kroczące. RSI

http://www.finweb.pl/gielda/analizy-techniczne/6335-police-s-a-analiza-techniczna-06-02-2013r
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~zrównoważona [83.168.96.*]
    Analitycy mają możliwośc tendencyjnych wykresów. Ale niemniej nie napawa całość optymistycznie.
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~precz z debilami [194.154.219.*]
    Dnia 2013-02-07 o godz. 12:54 ~Benjamin11 napisał(a):
    > Zakłady Chemiczne Police S.A. działają w sektorze
    > chemicznym. Płynność walorów spółki jest średnia, a w ciągu
    > ostatnich dwunastu miesięcy przyniosły zysk 20 proc.
    > Obecnie kurs spółki wynosi 13 PLN.
    Od pierwszego czerwca
    > 2012 roku znajdujemy się w trendzie wzrostowym. Wartość
    > wolumenu nadal pozostaje na podwyższonym poziomie.
    > Zobaczmy, co na temat sytuacji na wykresie,
    > „mówią” wskaźniki i średnie
    > kroczące. RSI
    > http://www.finweb.pl/gielda/analizy-techniczne/6335-police-
    > s-a-analiza-techniczna-06-02-2013r

jak wszycy debile sprzedadza to zaczna sie wzrosty
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~marysia [37.30.174.*]
    Do 'precz z debilami';widać żę jesteś sfrustrowany.Zaczynam podejrzewać żę zakupiłeś lata temu po 25.30[po tyle sprzedałam]Pozdrawiam
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~precz z debilami [195.218.15.*]
    Dnia 2013-02-07 o godz. 18:03 ~marysia napisał(a):
    > Do 'precz z debilami';widać żę jesteś
    > sfrustrowany.Zaczynam podejrzewać żę zakupiłeś lata temu po
    > 25.30[po tyle sprzedałam]Pozdrawiam

kiedy wojna z iranem? moze jakas wrozba od rybinskiego?

srednia 9,33zl, chyba ci sie cos pomieszalo marys
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~Harry [178.27.75.*]
    Jak ktoś liczy na większe wzrosty to się przejedzie. Prognoza jest następująca. Kto był mądry to skupował od 8. Nie było wtedy żadnego powtarzam żadnego problemu z zakupieniem większych ilości. Teraz może spokojnie sprzedać z solidnym zyskiem po 5 na 1 zakupioną akcję a to jest sporo w ciągu pół roku. Jak ktoś myśli że dostanie zaraz 10 za akcję ten chyba nie ma pojęcia o mechanizmach naszej giełdy. Ja wyszedłem przy 12. Skup od 8 do 9 i jestem happy.
  • Re: Czy są jeszcze szanse na wzrosty na Police SA? Autor: ~precz z debilami [194.154.219.*]
    Dnia 2013-02-11 o godz. 18:27 ~Harry napisał(a):
    > Jak ktoś liczy na większe wzrosty to się przejedzie.
    > Prognoza jest następująca. Kto był mądry to skupował od 8.
    > Nie było wtedy żadnego powtarzam żadnego problemu z
    > zakupieniem większych ilości. Teraz może spokojnie sprzedać
    > z solidnym zyskiem po 5 na 1 zakupioną akcję a to jest
    > sporo w ciągu pół roku. Jak ktoś myśli że dostanie zaraz 10
    > za akcję ten chyba nie ma pojęcia o mechanizmach naszej
    > giełdy. Ja wyszedłem przy 12. Skup od 8 do 9 i jestem
    > happy.

zalosne
[x]
POLICE -2,39% 8,16 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?