Sa pozytywne infa, sytuacja spolki nie jest tragiczna, rozpalone bylo forum a ruch na papierze praktycznie zaden. Wszyscy zapakowani na maksa? Przestraszeni tego co stoii na s? Dlaczego nikt tego nie rusza? Dziwne to powiadam wam.
Nie będę się produkował. Przyjdzie czas to ruszy i się nie zatrzyma zbyt szybko ;) Jak dla mnie 2-fixing i płynność zraża większość inwestorów. Mam propozycję - bierzemy jutro każdy po 10k z tego 0,08?
Ci co brali po 0,07 zl beda sprzedawac w tej samej cenie z mala strata na prowizje .Lepiej gotówką obrócić na innych mobilnych spólkach a tutaj kiszenie może potrawać jeszcze z pól roku albo rok !!!
Mało kto brał po 0,07. Nikt się spółką nie interesuje - co widać ;) Na razie kupili tylko inteligentni, jak ruszy to wskoczą odważni, a jak będzie wysoko to będą kupować głupcy :) Po te 0,07 to głównie p.Marcin się zapakował, taka prawda. ".Lepiej gotówką obrócić na innych mobilnych spólkach" - bzdura! To obracanie kończy się dla 80% ludzi utratą polowy kapitału w krótkim czasie. Każdy chce kupić szybko, szybko sprzedać i zarobić w 1 dzień 20%. Może się udać raz, dwa, a 10 razy nie :) To jest złudzenie szybkich pieniędzy, które wykorzystują Ci, którzy mają dostęp do informacji poufnych. Tyle z mojej strony.