• Znowu spadek Autor: ~teodork27 [93.105.172.*]
    Noi znowu spadek , czyli powtorka z rozrywki
  • Re: Znowu spadek Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    tzn ?
    do ilu spadnie ?
    od kiedy mam kupowac winka ?
  • Re: Znowu spadek Autor: ~lol [89.228.80.*]
    Kupuj kiedy uważasz, nikt Ci nie powie kiedy za ile kupic i kiedy za ile sprzedac. Aktualnie cena jest bardzo niska, zwazywszy na to, ze iles tam miesiecy wstecz bylo powyzej 3 pln, ze nie wspomne o tych naprawde wysokich poziomach. Ubrani czekaja i usredniaja;) a kiedys zaswieci slonce;)
  • Re: Znowu spadek Autor: ~rob [82.139.164.*]
    Dokładnie to twoja kasa i twoje ryzyko.Powiem tak mam około 20k tego .A z Teliani jestem od samego początku ,miałem i fajne tranzakcje i słabsze .Ogólnie to pozytywnie .Generalnie
    to na całym new conect nie ma kasy a z tąd i obrotów i wzrostów .Panuje silny marazm więc nie dziwię się że na Teliani jest podobnie.Tutaj potrzebny jest impuls np .super wyniki itd.To będzie powrót na 3zł szybko bo rynek wyprzedany i mało papiera jest.Co do wyników raczej będzie słabo lub średnio .Z obserwacji to Polacy wolą wina do 10zł w Biedrące itd .ale może
    się mylę i zależy jaką marze mają .A też ciekawe ile zainwestowali w te wina mołdawskie czy coś takiego .Prognozuje że wyniki bedą na - dopiero ten rok da im + Generalnie jest pozytywnie bo strata będzie z inwestycji która napewno da zysk w przyszłości.
  • Re: Znowu spadek Autor: ~turek [91.222.57.*]
    jakiś marazm na naszym warzywniaku:) ciekawe czy pokonamy kiedyś 40 groszy
  • Re: Znowu spadek Autor: ~rob [82.139.164.*]
    Teraz to można zadać pytanie czy utrzymamy 30gr .Hehe wyniki pewnie będą rewelacyjne skoro wywala ktoś pkc.Tak jak pisałem wcześniej wina ich średnio się sprzedaja .Polacy wolą tanie do 10zł itd .
  • Re: Znowu spadek Autor: ~kroni [162.27.160.*]
    Przecież wyniki były 14 lutego, nie sądzę żeby spadło na dłuzej ponizej 30gr, ktoś napewno zbierze. Widać zę przychody rosną , więc może za jakiś czas odbije do gory
[x]
GHYDROGEN -1,90% 1,55 2025-09-26 10:24:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.