Śmieć sobie poszedł i teraz spółka leci na kolejne dno tam gdzie jej miejsce.Bo z tego co tu widać to nie ma sternika tylko jakiś leszcz bawiący się na akcjach.Szkoda czasu nawet na obserwacje takiego ścierwa gdzie jeden śmieć robi co chce z akcjami i kursem a akcjonariat ma gdzieś co się tu wyrabia
Spółka niezła z możliwościami ale nic tu dobrego nie będzie jeżeli nie będzie tutaj kogoś kto się tym zainteresuje bo narazie to tylko jakiś śmieć który ma kilkadziesiąt tysięcy w kieszeni robi z kursem co chce a szkoda bo spółeczka ogólnie fajna.No chyba że coś się zmieni
xxx co to za ironia, i Ty do mnie piszesz'' a kim ze TY jestes, co TY reprezentujesz: TY wstrentny naganiaczu, na kazda spolke gdzie ryja wsadzisz tam jest zadyma,
Pajacu nic do ciebie nie mam oprócz tego ze na głównym forum piszesz z błędami.Ty chyba wstydu nie masz że ludzie to czytają i się śmieją jaka ta nasz Polska wykształcona.Ty zamiast wsiąść to do siebie to jeszcze warczysz
xxx przeczytaj sobie co napisales,,,jaka ta [ nasz] Polska .jezeli chcesz kogos poprawiac i bawic sie w nauczyciela to sam naucz sie pisac,Ty zasrany polonisto, a o gieldzie pojecia nie masz, pa pa,
xxx,, a jeszcze w tym samym zdaniu, napisales, wsiasc""zamiast wziasc,"" i co powiesz Ty niedouczony nauczycielu,to z Ciebie na forum sie smieja,Ty buraku.
xxx, a co jeszcze znajdziesz na swoje wytlumaczenie,a moze jeszcze dopiszesz ze na flecie piszesz,Ty zasrany polonisto, najlepiej wyciag z budy ksiazki i zacznij od nowa, od O""ki,
xxx po prostu nie masz wyjscia,zamiatasz sprawe pod dywan, poprostu masz manie wyzszosci, Ty zaczoles chcialbys kogos poprawiac i wytykac bledy,ale to Ci nie wychodzi, bo masz o jeden zwoj za malo,czasami tak bywa,a o gieldzie to juz nie spomne jakie masz wiadomosci, jeszcze raz pa,pa pa.
xxx ja myslalem ze TY masz jeden zwoj za malo ale TY masz kilka, teraz juz sie nie dziwie,no fajnie, fajnie, to napisales, a moze to Ty jestes pedalkiem,tylko sie kamuflujesz,i zaczoles mnie podrywac po swojemu,no ciesze sie bardzo ,ale narazie to przemysle,i jeszcze raz pa,pa,pa,pa,pa, Ty moj pedalku.
xxx, malo tego to ten katolik mowa o xxx" niedosc ze tak nieladnie swinsko pisze, to jest jakis psychol, to jeszcze do tego bozie" miesza,a wszystko po to zeby miec racje, ktora nigdy nie bedzie mial,bo jest nawiedzony,po raz kolejny pa papa pa, dopisze , a w dodatku piszesz ze jestem pusty, moze i tak, ale mam dudki, Ty za to jestes pustak,goly'' , a udzielasz sie na forum,jako znawca ale bez jakiej kolwiek wiedzy np; o danej spolce i robisz inwestorom wode zmozgu,
xxx pijemy sobie dobra orginal Sliwowiczke a ja tak sobie mysle gdzie tacy ludzie zazarci nie douczeni a,z wyskoa aspiracja sie rodza,ale jedno zwojowa,z domostwa, zwysokiej klasy bycia i kulturze, a dziwne ze potomstwo po nich to nie odziedziczylo,tylko to jakies dzinwologowate nie typowe,nieudaczniki ,to tyle wiecej juz nie pisze do Ciebie moj pedalku kochany, a pa pa posle Ci z okienka pociagu.