• Fajna spolka Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Kupilem troche akcji przez ostatnie dni... mysle ze bedzie tu solidny wzrost....

Bardzo dobre wskazniki i niskie zadluzenie.... 30 zlotych do polowy roku
  • Re: Fajna spolka Autor: ~zxc [178.36.14.*]
    Też mam mały pakiet. Jak będzie ta hossa, o której trąbią analitycy, to prędzej czy później będzie 30 zł, jeśli nie to powrót poniżej 10 i żadne niskie wskaźniki nie pomogą.
  • Re: Fajna spolka Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    No i niech bedzie... dokupie sobie :)
  • Re: Fajna spolka Autor: ~olo [159.205.147.*]
    ktoś tu za wszelką cenę chce zejść do poziomu 14,50-14,60 i dopnie swego ...
  • Re: Fajna spolka Autor: ~Za dyszke [178.43.220.*]
    Za dyszke
  • Re: Fajna spolka Autor: ~asdf [83.4.234.*]
    Jesli im sie uda zejscie i ludziska oddadzą( co im wydrą) to potem wyskoczy jak z procy ;-) każdy to wie czekamy teraz na to czy bedzie odpowiedz akcionariatu ;-)
    bo że będzie tutaj duzo do zarobienia to to wiemy
    osobiscie uwazam że celowo kurs jest zanizany do wartosci o których mowa ale jako długoterminowy nie oddam ani złotówki bo prognozy dla tej spółki są tylko 2 i obydwie bardzo pozytywne nie po to pres kupował by nie zarobić ;-) nie po to w środowisku zaczyna się szum
    pozdrawiam na tych poziomach szczerze uwazam że warto kupować ale to moja osobista opinia
  • Re: Fajna spolka Autor: ~greatmongo [81.210.216.*]
    Spolka ma bardzo mala plynnosc wiec tu na pewno beda wahania kursu i nawet do tego poziomu 14 zl moze zejsc... mi to nie przeszkadza i powoli bede sobie zwiekszal pozycje...

Dlugoterminowo spolka ma male zadluzenie, zaawansowany technicznie produkt i spore perspektywy....

Moj cel to sprzedac po 25 do konca drugiego kwartalu
    hehe ale lecą sobie z Wami że hej ściema w biały dzień jak się nie dało w wezwaniu to zdołujemy kurs inaczej hehe i nawet nie musieli się napracować tak się dima leszczy mam nadzieje że się nie dajecie pozdro
    no i dopięli swego kurs wynosi tyle ile w wezwaniu +/- kilka groszy hehe tylko że cierpi na tym wizerunek firmy oraz mali akcjonariusze ktoś powinien się temu przyjrzeć tak ispadek bez przyczyny ciekawe........
  • Re: Fajna spolka Autor: ~clif [83.29.110.*]
    ale jaja, zaraz sie okazac moze ze cena w wezwaniu to bylby super interes ;)

niezle, gratulacje dla zarzadu chociaz to bylo do przewidzenia....

co dalej? wole nie spekulowac;)
    zrobia ponowne wezwanie po podobnej cenie zobaczycie!
  • Re: Fajna spolka Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Ktos wyrzucil z rana 2000 akcji a tu nie ma plynnosci.... ale krok po kroku wrocimy.... ta spolka ma male zadluzenie, solidna sprzedaz.... jak ktos nie musi kasy za miesiac wyciagac to polecam.

Oprocz tego wydaje mi sie ze GRAAL I MAKARONY POLSKIE sa jeszcze ciekawe
  • Re: Fajna spolka Autor: ~nyx [83.7.195.*]
    ciekawe kto im sprzeda po te 14 musieli by zrzucic kurs na poziomy 10 zł ale kto im odda za taki grosz ???
    - jeśli nawet ktos odda to niech wie że wtedy stracii i to bardo duzo, szacuję że bedzie tutaj 35 zeta jeszcze pod koniec tego roku jak zwieracze małym nie puszczą a jak puszczą to max wywinduja na 25 zeta za jakiś czas i tak zarobia to co chcą pytanie od jakich poziomów ;-) leszcz nie wygra nie ma siły nabywczej może siedziec i nie puszczać jesli pęknie to strata, poczyma to ma zysk (wiem ze wzrosty były boli jak ktoś na górce kupował a teraz tak dspada ale nie pękajcie a odrobicie z nawiązką a kto ma kasę niech kupuje to zarobi 2x tyle ;-) pozdrawiam
  • Re: Fajna spolka Autor: ~clif [83.29.110.*]
    dyskusja sie rozwija, o 50pln to ja juz tu czytałem w 2010r, moim zdaniem kurs sie urealnia i teraz wszystko zalezy jaka bedzie i czy bedzie emisja nowych akcji
    popatrz na spółki które cały czas emituja akcyjki sa na poziomach min wartosci ksiegowej a tutaj? gdzie tu sie urealnia?????????? wart ks ok 43 zł co kwartal zyski sprzedaz na stalym rownym i dobrym poziomie a o emisjiakcjipiszesz juz od min roku i co????????? gdzie ta emisja?
  • Re: Fajna spolka Autor: ~Tolek [90.193.29.*]
    "Solidne" wzrosty będą za 6-8 miesięcy - pompka pod wyniki albo jakieś inne "fantastyczne" info na maks 20- 21zł - wystarczy prześledzić historie wykresu spółki z ostatnich lat - od 2009 były 4 fale wzrostowe i skończyły się identycznie jak ostatnia - po gwałtownych wzrostach na olbrzymich jak na tą spółkę obrotach następuje odbicie i gwałtowny odwrót około 20 - 40% w dół - i kiszonka na kilka miesięcy. To co teraz się dzieje nie jest niczym nadzwyczajnym ani nowym na tej spółce. Po za tym ta spółka już była grana lata temu: wzrosty z 20 na szczyty 80 zł. - To se ne vrati. Po "skandalu" z opcjami fundy trzymają się z daleka. Zarząd chce ugrać swoje cele nie patrząc na interes małych inwestorów - vide cena wezwania. Spekulanci kierują tutaj kursem bo przy takim ff jest to b. łatwe . Takie są realia tej spółki od kilku dobrych lat. Niestety fundamenty nie są tu wartością samą w sobie, która by tą dowartościowała kurs. A długoterminowcami liczące na te "niebotyczne 30 zł" są ludzi z ulicy. Pamiętajcie pompka na 20 zł juz za pół roku - zapiąć pasy - rakieta.
[x]
ROPCZYCE 0,42% 23,70 2025-10-08 16:12:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.