Ale czym wy się martwicie ? Jeśli ktoś ma kupione po ok. 1zł to nie sądzę aby opłacało się to sprzedawać, w górę pójdzie, bo pójść musi, sam się zlisiłem bo mając kupione po 95gr nie sprzedałem po ok. 1.30, te 40% piechotą nie chodziło. Ale uczę się ciągle i mówi się trudno. Nad czym tu dywagować ? Poniżej 1zł nie spadnie na 95% więc wyżej wymienieni strat nie będą mieli. Pozdrowionka :P
Żadna zwała, od po prostu giełda jest anonimową "zabawą" i nie wiemy ile co i kogo satysfakcjonuje, a że kogoś satysfakcjonowało 1.30 to sprzedał, a że miał większy odrobinkę pakiet to spadło, a że człowiek jak to człowiek podatny na "dziwne" rzeczy (bo przecież miało rosnąć a tu takie O) więc sprzedają. No zawsze ktoś sprzedaje i kupuje.
Mam pol miliona tego scierwa ze srednia 1,4, jak spadnie ponizej zlotowki to dokupie jeszcze 200 tysiecy, jak pojdzie w gore to bede bogaty - to sie nazywa grac na ostro
...luj to lubie granie ostro albo zrobi z ciebie żebraka albo bogacza... dziwnie że jakoś zawsze wychodzi na to drugie w obecnych czasach.... kwestia cierpliwości i silnej woli a cierpliwości mam wiele :)