Jakieś fakty, plotki, szczegóły albo szczegóły plotek?
Na "odzyskany samolot" chyba za wcześnie a TYLKO to jest tu odpowiednio medialne.
Nawet jeśli od św.Mikołaja dostaną 747 to to nie będzie to samo. To MUSI być TEN samolot:)
żeby zainwestować tu jakiekolwiek pieniądze musiałabym mieć zaufanie do zarządu,mogę co najwyżej kupić kilka tys. szt. za powiedzmy 21 i sprzedać za 24-25 za kilka dni, taki jest wymiar w moim przekonaniu tej spółki
info z sieci:
Szanowni Państwo,
Firma (x) zajmuje się rejestracją spółek Limited (Ltd.) w Anglii oraz prowadzeniem pełnej księgowości dla zarejestrowanych spółek.
Spółka Ltd. jest odpowiednikiem polskiej spółki z ograniczoną odpowiedzialnością.
itd...
aaa i jeszcze jedno, Herodecki znów pakuje kasę w tą kiczowatą stronkę alertfinansowy.pl
nie wiem po co, bo to lipa, chyba że chcą to przebudować totalnie.
Franku spokojnie, na oddawanie po 20-21przyjdzie czas jak pewnie zauważyłeś nikt tych akcji na dziejszych "atrakcyjnych poziomach" poniżej osławionego nominału również nie chce kupować...a tu inwstycja za inwestycją dziś jedyne 700.000 zł zainwestowali tylko po pewnym czasie okazuje się, że z takich "inwestycji" nagle kasa wyparowała
niech lepiej napiszą, kto pozostałe 60% wycenione na 1.05 Mln zł obejmie bo nikt mi nie powie, że 1-osobowa firma założona przez jakiegoś młodzika oferująca hosting jest warta na dziś dzień pełną bańkę~
jeśli dobrze patrzę to jego wkładem w seoway jest ta firma:
http://hoseo.com.pl/