Dziwne jest trochę to bardzo mocne bujanie kursu podczas sesji. Ja widzę to tak - start na niewielkim plusie, w trakcie sesji może być nawet +10% ale na koniec spokojne +2% do 4% . Ten sposób jest tutaj wałkowany regularnie
Dnia 2013-02-03 o godz. 16:42 ~rado1982 napisał(a):
> bardziej realne wydaje mi się 1,70 - 1,80
Ja przed resplitem kupiłem po 3gr. na dzisiaj jest to 3zł. I z czego się tu cieszyć
hhehe, w sumie jeśli jaśko patrzy na rynek przez pryzmat midasa i boryszewa to faktycznie nic tylko płakać. chłopak średnio co dwa miesiące każe nam tutaj zapominać o giełdzie na jakiś czas... :)
Ja kupilem najpierw po 2,70 i dokupuje. Na dzien dzisiejszy mam po 2,34.Dokupię jeszcze mam nadzieje po 1.60 i ze śrenią na poziomie 2,15-2,20 bede spokojnie czekał. Opierająć się na analizie fundamentalnej nie sprzedałem jeszcze akcji ze stratą. A miałem już forte, lotos, kghm, pgnig i dużo innych;-). Niektóre miałem dłużej niektóre krócej,ale zawsze wychodziłem na swoje. Jak masz czas to AF jest super:)
kala opchnela pcg po 2 zeta , teraz zwala kurs do 1,? i w koncu roku zacznie podciagac do 2 moze 3 ,a moze i 4 ,potem to samo.tak wiec za rok ,dwa moze odzyskacie kase ,moze ......
a jednak rgr,to potwierdzavdzisiejdzy spadek,pójdzie głęboko,kupować po tej korekcie,ale tylko na krótko:) w sumie to dziwne ,że kurs dopiero teraz się zbiera do korekty,spodziewałem się ,że to nastąpi dużo wcześniej. no to do majowki ;)))). . warto spojrzeć na stx :)