właśnie czegoś takiego szukałem dzięki
to zapewne zakończy wszelkie spekulacje
ale no właśnie kurs trzymany ewidentnie sztucznie tylko na co czeka sternik......
już nie jeden z nas się pomylił co do daty wybicia itp. dopóki nie zapadnie decyzja i sternik nie ruszy na północ nie ma co walczyć bo zapewne nie mamy takich funduszy.
nie dajcie się podpuszczać tylko bez paniki
pozdrawiam wytrwałych
już ściądnęli kasę od polskich inwestorów z debiutu,polityka informacyjna westy jest równa zeru,,a powinno być inaczej-to u nas na giełdzie mają notowane akcje a nie w pekinie,,,jak tu bedzie jakiegos przekrętu to westa w tym roku powinna wstawać z kolan,a czas pokaże co tu bedzie,,ja jestem dobrej myśli,
taki ołów z własnego uzysku pięknie będzie widać w wynikach za 2013
do tego zamówienia na aku z lini vrla i w 2014 po I kwartale mamy nowe maksima cenowe!!!
wytrwałości życzę.
Wszyscy wiemy, że zakład odzysku ma silne powiązania z fabryką akumulatorów, ale przedstawione tutaj artykuły nadal nie rozwiązują kwestii, która dręczy nas już prawie pół roku:
Czy kupując akcję Westa ISIC stajesz się współwłaścicielem fabryki odzysku.
Jeśli znacie gdzieś jasną odpowiedź, że kapitał jest ten sam, będę wdzięczny. Dozgonnie.
Informacji takowych nie posiadam, które pozwoliłyby przekonać w 100 % że zakład utylizacji ołowiu należy do Westy.
Może dopiero w oczekiwanym raporcie wspomną na ten temat. W tym czasie doszło do otwarcia zakładu.
Ja osobiście na podstawie moich poszukiwań w artykułach i prezentacjach wiem, że to ich inwestycja no ale ja to ja a ty to ty Plujący.
Rozumiem że czekasz na czarno na białym a to mogą przekazać tylko z Westy.
Także czekać musisz bo na tę chwilę nikt inny ci takiego potwierdzenia nie da.