kilebik mam nadzieje ze oddasz kase tym co dzieki tobie kupili po 40+?zapowiada sie ze bedzie nizej na tym padle wiec im szybciej zaczniesz oddawac tym mniej oddasz bo jak bedzie po 6 groszy to co zrobisz?
Wez dziecko sie nie osmieszaj. A jak cie czytam to przypomnia mi sie kawal o zydzie co szedl na wojne by zabic kilku Niemcow. A jak sie go pytaja co zrobi gdy go zabija, a Zyd na to. A mnie za co. Chcesz gwarancji to idz do sklepu RTV AGD i kup sobie toster, wowoczas dostaniesz. Nie masz swego mozgu to idz do ksiedza on ci podpowie co sie z kasa robi.
Zegnam
Dnia 2013-01-31 o godz. 18:04 ~kielbik napisał(a):
> Wez dziecko sie nie osmieszaj. A jak cie czytam to
> przypomnia mi sie kawal o zydzie co szedl na wojne by zabic
> kilku Niemcow. A jak sie go pytaja co zrobi gdy go zabija,
> a Zyd na to. A mnie za co. Chcesz gwarancji to idz do
> sklepu RTV AGD i kup sobie toster, wowoczas dostaniesz.
> Nie masz swego mozgu to idz do ksiedza on ci podpowie co
> sie z kasa robi.
Zegnam
poczytaj sobie na stronach KNF o rekomendacji i informacji poufnej
ty rekomendowales 1 pln zobacz co pisales.
Heheh idz leszczu nie osmieszaj sie. Przeczytaj jeszcze raz to co napisales i walnij glowa w mur moze ci zwoje za bardzo sie pokrzywily bo nie rozumiesz co jest napisane na KNF.
Co do mojej rekomendacji napisze ze papier bedzie po 100 groszy.MOJA REKOMENDACJA
Teraz masz juz podkladke i dowod, wal pismo do KNF. Acha to informacja poufna sprzedalem ja kilku innym leszczaom na forum bankiera w tym pewnie i tobie. Rekomedacje oparlem a anlize fusow z herbaty. Tak wyszlo .Ale widze zezal lamny jestes bo kupiles akcje i spadly a mialy isc juz tylko do gory. Napisz do premiera, Bukseli i HGW gdzie jeszcze ze akcje spadly a mialy isc do gory i to nie twoja wina, ze to wina kolesia z forum bankiera. Teraz napisz iles kupil papiera 1000 stk a moze 2000 bo patrzac na arkusz zlecen to drobnica handluje, dzieci z gimanzjum sie bawia. Pewnie starciles 10 zeta i nie bedzie coca coli w weekend. Czuwaj leszczu.
Bede zaszczycony faktem ze KNF bedzie rozpatrywal i czytal moj watek z bankiera, moje dowody rekomendacje i fakty. Proponuje ci bys rownoczesnie zlozyl wniosek do sadu o odszkodowanie ze kupiles akcje a one spadly. Kupiles za namowa forum publiczengo. Sad na pewno pozytywnie rozpatrzy twoj wniosek, a ja bede musial ci zrekompensowac utracona wartosc , lecz do tego bedziesz musial Harcerzyku udowodnic ze nie masz polkul mozgowych a dwie dzownice zawiaszone w plynie H2O o lekkim zasadowum stezeniu. Te ow dwie glizdy prawa i lewa pracuja za istote biala i sza i nie pozwalaja ci myslec i odbierac prawidlowo rzeczywistosci. Prawda jest taka ze nie ma to jak golodupiec wplaci troche na gielde i akcje spadna. i pretensje do calego swiata.
NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC.
Masz racje tzreba walczyc z naganiaczami. czekam na twoje 6 groszy, mam nadzieje ze bedziesz ostro pracowal bo chcetnie dokupie.
I to jest moj ostatni CALL, BYE BYE
wiesz ze ruchy z twojego IP operator musi przechowywac przez 2 lata?tyle fajnych postow pisales jak papier rosl ciekawe po co?skoro kazdy ma swoj rozum to czemu tak namawiales na zakupy/
buahahahaha słuchajcie ,poprosiłem kumpli i sprawdzili ile kielbik ma papiera i z jaką średnią hehe ,a teraz uwaga 27k ze srednią 2,38pln buahaha to jego inwestycja życia
Dnia 2013-02-01 o godz. 10:04 ~re napisał(a):
> buahahahaha słuchajcie ,poprosiłem kumpli i sprawdzili ile
> kielbik ma papiera i z jaką średnią hehe ,a teraz uwaga
> 27k ze srednią 2,38pln buahaha to jego inwestycja życia
pewnie mu to komornik zajmie i jak mu sie knf do tylka dobierze za naganianie.