To jest kpina, żeby tak kurs trzymać, jak tylko chce rosnąć, zaraz debile rzucają na lewo. Mam nadzieję, że kiedyś nie zdąrzą. Oby tak było, niech debile mają nauczkę. Pozdrawiam
całym tym Sobolowym NC rządzi kilku gości , tu wystarczy
kapitał rzędu 50 k ,żeby wywołać mini hossę , póżniej po podbitce średnio ok 90 procent panowie upłynniają akcje . Śledzący z boku widza,że jest płynność to wchodzą na spadku a tu dupa zbita bo spółki już nie grają i tak w kółeczko ,proste i fajne a jaki rynek przejrzysty haha.
dobrze piszesz, to krótka diagnoza tego całego rynku zwanego nc
tu póki co są właściwie tylko spadki i ciągle duże wolumeny w stosunku do wolnych akcji w obrocie
spoldzielnia obraca miedzy swoimi rachunkami, paru szalencow typu ryszard sie przyplatalo, paru juz skasowalo strate 50% typu larry
spoldzielnia cos pewnie z tym kiedys zrobi ale kiedy? za tydzien? za rok?
ja panowie nie narzekam,robię kółka i jestem zadowolony-mam zaliczone trzy i za każdym razem 10%,więcej mi nie trzeba,kiedyś bylem bardziej zachłanny i traciłem ,teraz wolę łyżeczkę od chochli,pozdr
jak tylko po prawej ktoś ustawi np.5000 to zaraz po lewej wystawiają podobną sumę,lub puszczają swoje kilkaset sztuk aby zaniżyć.W poniedziałek na otwarciu ładnie ożenili papier leszczom .I teraz lesze oddadzą bez zysku,jak tylko troszkę podskoczy.echhh
ciekawe kiedy ?? lada dzień po niedzieli pompka w górę , dzisiaj obroty były w wąskim zakresie cenowym zakończone młotem i to zielonym.. w poniedziałek może już być na starcie wyższy poziom niż dzisiaj po prawej..technicznie moim zdaniem papier jest na samym dołku i ma sygnał kupna
poprzerzucali papier z prawej do lewej kieszeni przy okazji naciągając leszcza do oddania walorka po taniości ale nic z tego bo tu ulokował się groszołap i czeka na swoje 10% tylko że tu na odbiciu które wg mnie jest tuż tuż górka 10% może być tylko na zachętę oznajmiając tylko że coś się dzieje.. już pora na powrót do wyższych poziomów
dziwię się tym co lecą na 10%. mam papier kupiony w podobnym kursie do dzisiejszego,kusiło żeby sprzedać i zainkasować 60% ,ale nie po to kupuje na NC aby zarobić 10 procent