sami zobaczycie niedługo jak wielkie- po cenie kursu na razie obroty są nie wielkie bo technicznie dopiero się coś klaruje narazie na tygodniowym krocząca mówi sprzedaj na dziennym sprzedaj ale na godzidowym do wystrzału b. mało brakuje no i ta blokadka dla sprzedającego na 0,65 i świeca z dolnym i górnym cieniem jest w tej chwili technicy widzą takie rzeczy uwierzcie mi będzie góra jak wyrzucający nic nie zrobi
Williams % wskazuje kupuj ,
CCI kupuj STS wyprzedany no i wrazie gdyby sprzedający zdecydował się pogłębic spadek wiele nie spadnie góra 0,6-0,61 taki jest plan ale co z tego jak większośc się rzuci aby to kupic w tej cenie ;-))
Nie sądzę, żeby technika miała na tej spółce jakiekolwiek znaczenie...
Swoją drogą ciekawe, że dawno nie mieliśmy informacji o transakcjach członków - czyżby się wystrzelali z amunicji?
I jeszcze jedno przemyślenie - czy deklaracja Barczyka (jeszcze wtedy Prezesa), że spółka do końca roku 2012 (albo w ciągu roku od NWZA, nie pamiętam) przejdzie na GPW może stanowić jakąkolwiek podstawę roszczeń względem jego osoby, czy to było ot tak sobie powiedziane? W 2012 na GPW nie weszli, a i żeby do kwietnia się wyrobić, to musieliby na rzęsach stanąć, bo przy 20mln akcji to daje kurs minimum 2,5zł, minimum 4x tyle co mamy...
Niech tam ktoś z akcjonariuszy z dłuższym stażem narysuje temu Panu/Pani batmana na wykresie bo jak pamiętam to było tu już co najmniej 5 spodków 3 filiżanki i 6 albo 7 młotków ze orgr a kurs zapitalał w jedynie słusznym kierunku. A co do roszczeń wobec Barczyka tak ten temat mnie interesuje bardziej
hey stary nie podniecaj się jeśli wiesz co to azbest i co to są wymogi unijne do puki do póty unia istnieje zarządzenia ważne są dla członków unii nowelizacje i zmiany w ustawach śmieciowych, stary nie patrz na to krótkowzrocznie ta cena jest super do ładowania do wora i myślę ,że ktoś zbierał z rynku i nadal to robi im dłużej taka cena się utrzyma więcej w worze myśl trochę a nie ciągle płaczesz .Inwestowanie to nie jest zabawa dla dzieci
Dnia 2013-01-31 o godz. 14:48 ~pap napisał(a):
> krótkowzrocznie ta cena jest super do ładowania do wora i
> myślę ,że ktoś zbierał z rynku i nadal to robi im dłużej
tu się z Tobą zgodzę. Ale nie dlatego, że technika tak mówi.
Pragnę cię uspokoic to co się dzieje z kursem nie ma znaczenia ponieważ jeśli chodzi o wrogie przejęcie raczej nie grozi .Cały rynek jest w podobnej sytuacji dlaczego aton miałby byc wyjątkiem cierpliwie poczekaj i zamiast na piwo przeznacz na akcje puki tani to jest moja rada kupuj abyś kiedys mógł powiedziec ,że czegoś dokonałes
To jeszcze tylko powiedz skąd spółka weźmie cash na bieżącą działalność aby czasami Zarzad nie musiał innych rzeczy w sądzie rejestrować niż nowe emisji to wtedy wszyscy ochoczo weźmiemy się do zakupów