Wiśniewski twoży jakieś "kombinacje alpejskie" ale ważne jest że spadek kursu został zachamowany z lekką tentecją wzrostową 5,56% z ostatnich 10.sesjach..teraz rynek czeka na jakiś impuls co spowoduje znaczy wzrost kursu .przynajmiej do wcześniejszych poziomów powyżej 0,30 i ja sądzę że tak się stanie.Myślę żę po to właśnie p. Wiśniewski robi różne ruchy by wzrósł kurs i spółke trochę uwiarygodnić by pozyskac nowych inwestorów.Igoup wyemitował nowy pakiet akcji dla inwestora po 0,10 sprzedaż i kupno odbyło się poza rynkiem ... kupujący jak bedzie chciał je sprzedać np po 0,30 dokona tego również poza giełdą niema więc to wpływu na kurs...wten sposób w tz poza rynkiem sprzedaje się nowe emisje akcji w większym pakiecie i poza rynkiem. w ten sposób np Ursus sprzedał akcje po 2 zł a kurs wynosi ok 4zł.Celem jest podwyższenie kapitału zakładowego.W listopadzie na czele spółki z dużymi problemami stanął Wiśniewski i konsekfetnie realizuje swój plan który jest korzystny na spółki IGROUP strategia obejmuje lata 2013-2016 . Wszystkie komentarze negatywna mają się nie zrozumienia działań i złej jej interpretacji. W miesiącu stryczniu zostało podjętych duzo dobrych decyzji i bedą następne co zapewne spowoduje że IGROUP stanie jak "Feniks z popiołu" a kurs bedzie szedł do przodu ..pozdrawiam
ja każdemu polecam per analogiam analizę podobnych spółek groszowych po informacji o emisji, do objęcia i co później się działo... tutaj nie będziecie mieli spadku nagle jak na regnonie, moim zdaniem analogia do FONA będzie który nie tak dawno kosztował 17-20 gr... a były chyba dwie pompki na 35 gr z 18 ... ubrani ludzie, później emisja teraz 9 gr... wehikuł księgowy taki jak tutaj. ale forum wie lepiej, a wystarczy porównać sobie podobne przypadki a nie patrzeć ślepo w wykres historyczny ;)
kazdy tu z forum wie ze zbierasz perelki z ukrytego :-)
Co do prognozy 10 groni to kwestja czasu. Wystarczy delikatna panika na rynkach i perla leci w dol
Ale trzeba podtrzymywac na duchu. Aktywa przejecia listy itp. co by tu jeszcze wymyslic.
A prawda jest taka ze ten co kombinuje ze spolkami na cyprze nie ma czystych intencji do prowadzenia biznesu, a tym bardziej nie bedzie sie liczyl drobnica, do czasu gdy nie opche jej papiera.
mogliby zamiast czytać książki i forum zobaczyć ile na GPW jest podobnych wehikułów księgowych i jak one kończą. niestety realizują tutaj sprawdzony schemat i już nawet się nie kryją.
on chce wszystkich wydymac. Jedyna recepta to niech sam sobie kupuje makulature, a jak podbije to zapakowani niech wywalają i tym spsobem wiesniak zostanie sam z makulaturą
ale on zadrukował tego tyle, że nawet jak będzie walił tym ścierwem po 10 groszy to zarobi miliony. Ja dam ci radę żeby nie tykać gówna bo efekt jest wiadomy.
Dnia 2013-02-01 o godz. 09:46 ~hit napisał(a):
> ale on zadrukował tego tyle, że nawet jak będzie walił tym
> ścierwem po 10 groszy to zarobi miliony. Ja dam ci radę
> żeby nie tykać gówna bo efekt jest wiadomy.
no faktycznie lepiej tego nie tykać, jest tyle innych spółek
Ten "wkład pieniężny" jak go nazywają to deklaracja poprzez podwyższenie kapitału zakładowego. Nie wpłacił fizycznie ani groszy, bo jest to wpłata gotówkowa, ale jako deklaracja. Nie ma tutaj żadnego realnego wpływu kasy, ale niestety ludzie tacy jakk ty potem dostają w mordę na giełdzie bo niczego nierozumieją. Giełda żyje z takich idiotów jak ty.. :)
witam w gronie kretynów giełdowych, czyli osób, które zadają konkretne pytania i widzą problem, reszta to sami zarobieni na spadkach tego śmiecia. Teksty w stylu jeszcze pół roku wtedy pogadamy połowa z tych ludzi to bezrobotni grający na 1-2 grosze... siedzą przed monitorami caly dzień i MODLĄ SIĘ O WYSTRZAŁ. a mnie już ta spółeczka interesuje tylko z zoologicznego punktu widzenia. za pół roku będzie tutaj 12 groszy. jak u kazika.
Dnia 2013-02-01 o godz. 10:49 ~swojak napisał(a):
> no faktycznie lepiej tego nie tykać, jest tyle innych
> spółek
misiu to napisz po jakiego ch... siedzisz całymi
> dniami i bzdety piszesz
Dnia 2013-02-01 o godz. 14:00 ~miś napisał(a):
> Dnia 2013-02-01 o godz. 10:49 ~swojak napisał(a):
>
> no faktycznie lepiej tego nie tykać, jest tyle innych
> > spółek
misiu to napisz po jakiego ch... siedzisz
> całymi
> dniami i bzdety piszesz
bo nie lubie
> cwaniaków typu wisnia i im podobnych
Jak nie lubisz to idź i kopnij Go w tyłek, to będziesz wiarygodny
a może ty swojak byś napisał RAZ szczerze dlaczego tutaj siedzisz od 60 gr bo połowa ludzi która miała wtedy akcje już dawno zapomniała o tym śmieciu, a ty przy takich spadkach dalej jesteś wytrwałym wyznawcą teorii o odbierainu, zaniżaniu, odpałach.. jak to jest? minuta szczerości, chociaż raz i bez opluwania mnie i pisania o PBG... potrafisz się zdobyć na to?