Najlepsze jest to że moją przygodę z gpw zacząłem 2 lata temu od pronoxu. I kiszę się uśredniając do dziś i mam średnią 0,2. Spisałem łajno już na straty.
No to dosyć pechowo zacząłeś przygodę z giełdą inwestując w pronox.
Dużo tego teraz masz ?
To gówno może i urośnie ale widzę że Król nie śpieszy się z informacjami i gra teraz na spadki.
Urośnie? to jednak ktos naiwnie na coś tu wciąż liczy, tylko na jakiej podstawie
Nikt tu nie zarobił, na korekcie to paru pewnie zmniejszyło strate i zwialo, ale to paru farciarzy, reszta ma taką średnią że nie szans na nic
akcji przybywa a nie ubywa,masz kurs na jednolitych i kurs 3-4 grosze, jak sam krol nie rruszy to nikt inny sie zwyczajnie nie odważy, a jak traktuje spółkę widać od lat, to jest gorsze niż u patrowicza
Moim zdaniem Król w końcu ruszy kurs bo taki będzie miał interes. Nie po to robi emisję żeby akcje kosztowały 0 zł. Ale wiadomo że trzeba zachować ostrożność.
jedyna szansa na to zeby nizej mie spadalo to pogodzic sie z tym i nie sypac. jak zrobia scalenie to mozeby i uroslo bo tu wszyscy sa i tak wtopieni a spolka jest na samym dnie ale te jelopy z zarzadu dostaja darmowe akcje i beda je wysypywac aby dostac gotowke a co za tym idzie zbija kurs. dotychczasowi akcjonariusze nie maja co sypac bo wszystkim zalezy aby juz nizej nie lecialo. oprocz prezesa i tych z zarzadu bo oni nic tu nie stracili wiec beda sypac w rynek i tak to wyglada na kazdej spolce gdzie jest scalenie a gdzie zarzsd dostaje darmowe akcje lub warranty na nie.
a myślisz że w jakim celu to planowane scalenie :):) jak inaczej można wtłoczyc w rynek nowe 25 baniek papieru???????? darmowego papieru - dodam - rozdanego za długi, za obietnice, za układy, za głosy, za wiele innych przydatnych rzeczy.