• do Maga Autor: ~janek [178.180.211.*]
    a kto wg ciebie Mag doprowadził do takiej sytuacji że spółka nie funkcjonuje?pl nordstone?drobni akcjonariusze?czy władze spółki?
  • Re: do Maga Autor: ~MAG [86.63.64.*]
    Nie mam pojęcia. Mam wrażenie, że władze spółki przekombinowały, każdy każdego chciał zrobić na szaro, złe intencje się skumulowały. Skoro Balticon sprzedał za psie pieniądze nic nie warte akcje PL Nordstone - wydmuszce z Nikozji (!!) To jak można ufać w uczciwe zamiary? Obdarowują się akcjami koledzy i tyle. My jesteśmy zmuszeni makulaturę trzymać, bo z rachunku tego nie można się pozbyć. Nie wierzę w jakiekolwiek ruchy zarządu, kompletnie się odcięli i mają głęboko w poważaniu co się dzieje na rynku. Oni zarobili na tym interesie tyle kasy ile pewnie biznesplan wskazywał w perspektywie 20 letniej. Interes się wyczerpał. Teraz trzeba szukać znanych nam nazwisk w kolejnych projektach inwestycyjnych. Tylko tyle.
  • Re: do Maga Autor: ~a gdzie jest?? [81.219.85.*]
    A gdzie jest rodzina Karkosików dzięki której zrobił się medialny szum w koło Serenity?? Historia z cyklu jak sprzedać za 100 milinów cos co nie ma żądnej wartości i skutecznie to ukryć.
  • Re: do Maga Autor: ~janek [188.33.115.*]
    jak pamiętam to szum medialny robił sam prezes, nie tylko w kwestii rodziny Karkosików ale np w kwestii wejścia do spółki funduszu alliaz , który aż tak bardzo nie miał chęci się ujawnić
  • Re: do Maga Autor: ~janek [188.33.115.*]
    o ile mi wiadomo to PL Nordstone działa w odróżnieniu od serenity , jeśli PL N jest wydmuszką to co powiesz Mag o Anatacti czy Ratikonie?.Czy to są poważne podmioty albo inwestorzy?potrafisz znaleźć je w internecie?
    Zadajesz naiwne pytania. Wszyscy wiedzą, że ani Ratikon ani Ancasti nie istnieją. Nie ma żadnych wzmianek o tych firmach, a ich lokalizacja to kolejny dowód na to, że Zarząd nas wszystkich wyprowadził w pole. Nordstone jest jak widziałem "wehikułem inwestycyjnym" Markom Invest - może tam należy szukać odpowiedzi?
  • Re: do Maga Autor: ~janek [5.173.96.*]
    to sam sobie zaprzeczasz pisząc że PL Nordstone to wydmuszka, teraz piszesz że to spółka z ramienia Markomu,więc wydmuszką chyba nie jest prawda?wydmuszki to serenity oraz jej pseudo inwestorzy.
    No niech Ci będzie. Liczę, że chociaż Nordstone nie jest sztucznym tworem jak pozostałe firmy zainteresowane Serenity. Kontaktowałem się z Prokuraturą Rejonową w Gdańsku - Śródmieściu, ale na wgląd do akt postępowania nie ma szans raczej.
    a dlaczego akurat Prokuratura Rejonowa w Gdańsku - Śródmieściu?.jesteś z trójmiasta?jak chcesz coś ugrać to sam powinieneś złożyć kwit do prokuratury
    I złożę. Póki co chciałbym dowiedzieć się co w ogóle przeciwko Nalepie się robi. A robi się właśnie tam.
    a skąd wiesz że coś w tej prokuraturze się toczy?akta przecież nie są dostępne i informacji o tym nikt chyba nie przekaże nikomu postronnemu,chyba że jest się stroną w sprawie.
    przepraszam, czuję się jak na egzaminie :)
    nie wycofuj się teraz tylko napisz skąd masz te infa o prokuraturze itd, chyba że jesteś stroną w sprawie bo tylko wg mnie strona ma dostęp do takich dokumentów.
  • Re: do Maga Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Oj tam, dramatyzujesz :)
    Otrzymałem odpowiedź z Prokuratury, że aktualnie trwają czynności procesowe, a termin zakończenia procesu jest nieznany. Proponuję wzbogacić wiedzę Prokuratury. Być może świadomość skali problemu przyspieszy temat.
  • Re: do Maga Autor: ~janek [31.175.111.*]
    uważam, że blefujesz bo nie będąc stroną w sprawie nie otrzymasz z prokuratury żadnych informacji , nie ma takiej opcji, chyba że jesteś stroną w sprawie.
    Chwytaj za telefon i dzwoń do Prokuratury. Sygnatura akt: 3 Ds 182/12. A nie się mądrujesz. Oczywiście trzeba się przedstawić, a nie wiem czy chętnie to zrobisz.
  • Re: do Maga Autor: ~janek [31.175.19.*]
    potwierdzam Twoje przypuszczenia sygnatura akt zgadza się, zwracam Ci szacunek.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.