Z tego co wiem, dystrybucją mieli też zajmować się dostawcy internetu, może być dobry pomysł.. Zyski z samej sprzedaży urządzeń to pikuś, ciekawe jakie będą ceny za wyskakujące okienka...Czy ktoś może już ma ten FHS?
Panowie, ja też już bym chciał odrobić przynajmniej straty ale daję sobie na wstrzymanie!!!
Te zlecenia po prawej znikną szybciej niż myślimy..ktoś postawił sobie za cel zebrać bardzo w obecnej chwili tani papier od niecierpliwych tylko nie bardzo ma kto oddawać patrząc po obrotach!!! No nic czekam cierpliwiey!!!
Pozdrawiam
Wiesz czym były te wyniki za III kwartał spowodowane? Pewnie nie... wiesz, że przychody k/k skoczyły o ponad 260%? Pewnie też nie... My już mamy po 0,07 więc po 0,08 Ty możesz kupić. Szczekasz i szczekasz, każdy by chciał za 0,05-0,06.
Nie wiem po co te głupie gadki tych którzy tak bardzo uważają, że to papier do kitu. Może zajmijcie sie swoimi perełkami i tam komentujcie. Jeżeli posiadacie papier to trzeba go sprzedać i z głowy i całymi dniami nie narzekać jakie to proxyad do dupy. Ci co mają stracić niech stracą , a WY mądrzy przewidujący idźcie gdzie indziej tam zarabiać. Naganiaczom spadkowym mówimy NIE.
PS. Coraz więcej ciekawych informacji musi w końcu zakiełkować wzrostem
Proxy jest obecnie dobrze zapowiadającym się papierem. Owszem, w ciągu ostatnich 8 miesięcy papier potaniał strasznie, ale jestem przekonany że im dłużej ich nowe produkty będą na rynku tym kurs będzie wyższy.
Obecnie proxy jest mega niedowartościowane, ale uważam iż to się niebawem zmieni. Na plus rzecz jasna.
Warto dolozyc akcji do wora, nizej -poza aspektem spekulacyjnym-nie powinna spasc. Jesli produkt sie sprzedaje, lub dojdzie do sprzedazy pakietowej przez jakiegos operatora to wzrost bedzie konkretny dla krotko jak i dlugoterminowcow. Pozdrawiam.