Spółka od dawna sie wygraża że chce płacić dywidedy. Szczególnie za rok 2012. Ważne żeby akcje przeszły przy cenie 5,0zł w silne ręce które znają wartość tej spółki. Ja mam średnia zakupu około 18,0zł to jeszcze pewnie poczekam na taka cenę. Może na koniec tego roku będzie 18,0zł. Akcji mam łącznie prawie 0,1% całości. Jack ma pewnie przynajmniej 1%. Wystarczyłoby garstka takich osób i można się bawic kursem ... Pożyjemy zobaczymy
witam-witam ! trochę tych akcji mam i jestem z tego powodu b. zadowolony.Co do dywidendy to raczej nie wypłacą bo długi mają wysokie a i obligacje się nie sprzedały ! Zjechałem z urlopu i sobie teraz trochę działam na naszym kochanym Badziewiaku nr:1. Tak jak pisałem wcześniej 1-przystanek 4,60 // 2-p. 5,50 pln. zdania nie zmieniam i dalej się tego trzymam.Pozdrawiam
Co do dywidendy to raczej marzenia, ale spolka jest na pewno wiecej warta niz obecne 1.2 euro za akcje,mysle ze co najmniej okolo 2 euro, tj okolo 8 pln. Cena we wiedniu nie moze przebic sie przez 1.3 euro, komus zalezy na utrzymaniu niskiej ceny, dzisiaj obroty we wiedniu prawie 0,5 milliona.
piszcie gramatycznie,jeżeli już....
Cieszę się ,że troszkę odbiło,czekam /dość długo/ na profity.
Jeżeli znacie jakieś info,to będzie miło posłuchać....Pozdrawiam.