ci co łykali i sie nałykali prawie 5% pakiety teraz nie wiedza co robic, dogadajcie sie i przejmijcie spółke, ale oni i tak maja nadal wszyscy razem akcjonariusze spory pakiet głosów, widac ze spółka poszła do zamrażarki , na długie miesiące , tu nic nie ma poza bańkmi mydlanymi z mydlenia oczu, ulica zapakowana kupowała na promocji myslac o cenia sprzedazy 1 zł ....eh inwestory
nie moze akle na 90%, to jest giełda 10% ze cos sie dobrego wydzy, grałem na spadkach jak i wzrostach na sgm , to nie wyglada dobrze , nie pisze zeby naganiac ale zdanie, to ze wywalali to wszyscy wiedzieli , dlaczego informacje tak szybko sie rozeszły , po to aby ludzie z ulicy łykali bo promocja , kiszenie długie tu sie zapowiada , zaden grubas tego ne zbierał lecz spora czesc ludzi z forum tego jak i innego , widax po nowych nickach ze tu sie zapakowało sporo słabych raczek
To ze ludzie pakuja tu pakiety 5% znaczy ze wiedza cos czego ty moze nie wiesz, wlasnie w takim momentach jak teraz na sgmie, wiekszosc ludzi nie wie co robic podejmujac zle decyzje traci mozliwosci wielkich zyskow, tylko doswiadczeni gracze gieldowi majacy wiedze w takich przypadkach jak tu na sgmie wiedza co robic Nikt nie namawia do kupna i do sprzedazy Na forach cisza wiec papier nie jest w rekach leszcze ktory nie wie co z nim zrobic Cierpliwi zostana tutaj wynagrodzeni bo podaz jest znikoma przypominam ze jak ruszy mozna zostac na peronie daleko
opty matloku jestes jak wiekoszsc gieldowych leszczy chcialbys 50% od razu a tutaj jak znasz AT to wiesz co bedzie a ty bredzis bo jestes kapslarzem ktorego wyresetowali i musisz skakac co dzien zeby miec na chleb
nie ja nie chcę mieć od razu 50%. Problem tu taki, że poważny jesteś w plecy już przeszło 50% i nie wiadomo co dalej. Jeśli nie wycofałeś większości kapitału to będziesz miał już tylko kapsle..ahahhaha
poważny ty się chyba wstydzisz swojej żałosnej ksywki że ją wciąż zmieniasz. Nie chodzi o to , że może wygrasz w totolotka,tylko że ty w niego grasz a to nie ma nic wspólnego z "poważnym" inwestowaniem.
jaki powazny?!? wtf? patrz na moje IP nie jestem zaden powazny tylko juz tych twoich bredni nie moge czytac i podsmiechiwania sie ze ktos traci ale glupi jestes i tu beda mega plusy jeszcze
"nie widziłeś?" haahahhahaha i nie zobaczysz, bo twoje życie sprowadza się do gapienia w ekran komputera, tyle twego. Jutro znowu ci pogratuluję udanej inwestycji hahahhahah. Nara biedaku....hihihi
koles zwisa mi jak kilo kitu a w to że cokolwiek odszczeka to bym nie liczył. Baran potracił wiekszość kapitału a teraz lata za mna jak pies i szczeka. Niedługo przestanie jak starci reszte ze swojej pensyjki nauczyciela
powazny no coz jestes tepy. Pisac po polsku nie umiesz, udawac dwie osoby nie umiesz bo piszesz to samo dlatego zawsze bedziesz tylko lodziarzem. Czemu ja czlonek mensy trace czas na rozmowe z brakujacym ogniwem?
Ps. Wprowadz w zycie swoj diabelski plan i napisz do MENSY zeby mnie z niej wyrzucili. Na pewno taki autorytet intelektualny nie zostanie przez nich zlekcewarzony hahahahaha....
Dnia 2013-01-30 o godz. 11:27 ~poważny napisał(a):
> tak na pewno grosze;-) tylko słuchac takich jak opty
A teraz to sa zlotowki, psychiatra by wam sie przydal, tylko plucie, decyzje o kupnie lub sprzedazy kazdy sam podejmuje a nie slucha przyglupow , nie bede wymienial kto kazdy srednio inteligentny wie kogo mam na mysli