Nie czytacie raportów, czy ich nie rozumiecie. Sprawa z opcjami już dawno wyprowadzona na prostą. A sądząc z Twoich postów to jak masz po 1,20 to sprzedaj i tak będziesz miał zysk i problem z głowy. . I nie siej głupich domysłów. Masz jakiś cel Autorze? Czy jeszcze tanio chcesz dokupić? Odlewnie mają się dobrze. .
Autorze, jakbyś miał po 1,20 to już dawno byś sprzedał, bo 50 czy 60% to zysk doskonały. Nie pisz głupot, że nie masz komu, ja potrzebowałem kasy na narty to bez problemu sprzedałem połowę a było tego trochę. Zarobiłem i na nowe narty i na wyjazd tygodniowy do Austrii. I nie pisz bzdur.
51% długu z opcji walutowych jest umorzone, reszta długu to akcje które mają banki a one decydując się na to nabyły je po 3 zł. Widocznie uważały, że tyle są warte. Poczytaj Autorze to będziesz wiedział i może przestaniesz pisać głupoty na forum.
mi sie wydaje ze On doskonale to wie pamietam go jeszcze jak elektrim byl na gieldzie.Mozechce taniokupic.Swaja droga sa ludzie co im wystarczy 50-60% 10-20% a sa i tacy co 300% to malo.Ja na amice mialem ponad 1000% sprzedalem po 42-45 a teraz jest w okolicy 62 zeta