• Nie dać się wyleszczyć Autor: ~next [78.8.67.*]
    Bujanko bedzie, ale odbiorą wam wszystkie akcje, tak to się właśnie robi. Jak raz oddacie to już nie wrócicie. Z osttaniego wolumenu nic nei poszło w ulicę.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~re [178.252.18.*]
    no to ciekawe ,a gdzie tak pisze??
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~inkwizytor [194.187.200.*]
    Next czyli ulica kupil i stosuje doping na pozostalej czesci ulicy.
    Ogien go strawi.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~next [78.8.63.*]
    Powtarzam, jeszcze bujnie, chociaz i tak oddacie wiec nie mam sie zamiaru produkowac, w gruncie rzeczy, im szybciej oddacie tym szybciej sytuacja sie wykrystalizuje.
    Juz cie NEXT moj ogien oczyszczenia strawil,czy dales sie wyleszczyc chciwcze?
    Nie ma zmilowania dla chciwcow pokroju NEXT a czas kary sie spelnia. Hehehe
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~inkwizyto [194.187.200.*]
    Juz cie NEXT moj ogien oczyszczenia strawil,czy dales sie wyleszczyc chciwcze?
    Nie ma zmilowania dla chciwcow pokroju NEXT a czas kary sie spelnia. Hehehe
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~Kori [88.156.163.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=DXD&id=42713&id_tr=1

Tutaj macie odpowiedź, dlaczego poszło tak mocno w dół...
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~next [195.175.90.*]
    Siedze na urlopie w cieplym kraju. powtorzylem dobitnie, ze jeszcze bujnie i to w momencie kiedy gamonie twojego pokroju lykaly po 20 groni, po to jestescie. Kupic i sprzedac w dolku. Cwaniaki zawsze was wyroluja. Zobaczymy co z tej likwidacji wyjdzie, tzn ja zobacze, bo was bez akcji juz tu nie ma i nie bedzie.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~ff [77.255.241.*]
    jle warty jest zakład, czy starczy na zobowiązania
    Next cieplo to ty masz ale w gaciach od moczu ktorym sie zsikales.
    Takie buraki jak zdychaja to twierdza ze jest im bosko.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~next [195.175.90.*]
    Nic mnei nie interesuej twoj zywot, ale jak sobie zyczysz to jestem gotow szarpnac sie i zrobic dla ciebie zdjecie z tarasu ze specjalna dedykacja na kartce.

Papieru nie masz wiec po co histeryzujesz i jeczysz, ja potencjalna strate zaakceptuje, choc przyjemne to nigdy nie jest. Z drugiej strony zbyt dlugo jestem na gieldzie, zeby nie znac pewnych mechanizow i zagrywek, dlatego pisalem o tym. Rozstrzygniecie w granicach walnego. Zanotuj i zapamietaj, okaze sie czy po raz kolejny wyrolowali najslabszych. W przeciwnym wypadku dostarcze ci satysfakcji golodupcu.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~zły [77.253.165.*]
    Dnia 2013-01-31 o godz. 10:33 ~ff napisał(a):
    > jle warty jest zakład, czy starczy na zobowiązania

A co tam sprzedawac? Zakład to stare zabudowania pofabryczne, tyle ze w centrum miasta. Maszyn nie było - manufaktura prawie że, kilka komputerów i tyle.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~wiedzącyocb [87.205.47.*]
    nieruchomosci juz nie ma, sprzedana w pazdzierniku. jak wczesniej pisałem, społka dzieli los C2A
  • Re: Nie dać się wyleszczyć Autor: ~zły [77.253.165.*]
    Dnia 2013-02-01 o godz. 23:13 ~wiedzącyocb napisał(a):
    > nieruchomosci juz nie ma, sprzedana w pazdzierniku. jak
    > wczesniej pisałem, społka dzieli los C2A

Tak, masz racje, nie bylem akcjonariuszem, dopiero dzisiaj zauwazylem ze oglosili upadlosc. A ze ja z bielska i cos tam kiedys dla nich robilem to sam wiesz...
    Pare samochodów firmowych maja/mieli ale maszyn jakichs konkretnych to nie, wiekszosc robili recznie.
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.