Nie wiem jak sobie poradzi ENAP ale inwestycje w renowację i rozbudowę sieci małych i średnich napięć w Polsce przez kilka kolejnych lat beda ogromne !!!!!!!!!!!!!! PATRZ: SRODKI UNIJNE I TO NA CO SA PRZEZNACZONE. Wystarczy ze zgarną cześć tortu. Jak nie to znaczy ze sa debilami. To musi urosnac. Fundamentalne ta społeczna jest skazana na sukces i niektóre wpisy, ze 1,5 bedzie wkrótce to jest śmiech :). Ten papier do 1,5 to spokojnie i bez strachu można zbierać. Od 1,5 do 2,0 tez można kupować ale dla tych co lubią kupić i dłużej kisic. SPRZEDAWAĆ TO MOŻNA POWYŻEJ 3,00. A i tak sprzedawac powinni Ci co inwestuja w krotkiej i sredniej perspektywie. Jak nie popełnia poważnych błędów to bedzie inwestycja HIT. Oczywiście jest alternatywa. Zawsze można założyć lokatę w PKO na 4%.
WITAM
Już jakiś czas temu o tym pisałem, zwracać uwagę na co będą przeznaczone fundusze unijne w najbliższym i kto może być i beneficjentem. ENAP jest w super sytuacji dla inwestora : firma znana na rynku, duża perspektywa rozwojowa, mało akcji, niska cena…..
Moim zdaniem to do 5zł. można spać spokojnie ..:)
..ale teraz i tak sie "pokotłuje" w okolicah 1,08 - 1,15 wiec jest czas na zebranie akcji. Nawet dzis bylo widac ze komus nie zalezy na szybkim wzroscie. Widocznie nie kupil tyle ile chcial ;-). To jest zreszta typowe dla ENAPU. Szybki wzrost i czekamie. Jak za bardzo w gore to sprzedaz zeby zbic kurs i "powymiatac" niecierpliwych.
Trza kupic i zakopac!!!!
Widać że ktoś pilnuje kursy aby za bardzo nie spadł a przy okazji dokupuje, nie zgodzę że z tym że teraz kurs będzie stał w okolic 1,15, niebawem tylko zostanie wspomnienie po poziomie 1,50. W 2007 roku rynek wyceniał spółkę blisko 6 zł, wtedy była jeszcze zadłużona, obecnie jej sytuacje się znacznie poprawiła także końcowy efekty chyba jest oczywisty :)
Podobała mi się dzisiejsza sesja...
Z rana praktycznie zero ruchu,można było coś niecoś uszczknąc,a po południu karuzela juz na całego się kręciła...:))
I oby tak jak najdłużej...