• Cichuteńko tu Autor: ~Kriss [89.67.38.*]
    Cisza ,spokój to dobrze wróży....
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~htb [77.255.241.*]
    (KAPE24-01-2013 11:23

Energooszczędność zrewolucjonizuje polskie budownictwo
    Polski sektor budowlany czekają poważne zmiany związane z wprowadzeniem w życie przepisów unijnej Dyrektywy 2010/31/EU w sprawie charakterystyki energetycznej budynków - wynika z analizy przeprowadzonej przez Krajową Agencję Poszanowania Energii

Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej wybrał siedem banków, które będą udzielać kredytów z dopłatą na budowę domów energooszczędnych. Program ma ruszyć jeszcze w I kwartale 2013 roku.
    Decyzja dotyczy następujących banków:
    - Bank Polskiej Spółdzielczości S.A.,
    - SGB-Bank S.A.,
    - Bank Ochrony Środowiska S.A.,
    - Bank Zachodni WBK S.A.,
    - Getin Noble Bank S.A.,
    - Nordea Bank Polska S.A.,
    - Deutsche Bank PBC S.A.

Całkowity budżet programu wyniesie 300 mln zł. Środki mają pozwolić na realizację budowy w latach 2013-2018 około 12 tys. domów jednorodzinnych i mieszkań w budynkach wielorodzinnych.

Z dopłat będą mogły korzystać osoby budujące domy jednorodzinny lub kupujące dom bądź mieszkanie od dewelopera lub spółdzielni mieszkaniowej. Dofinansowanie będzie miało formę częściowej spłaty kapitału zaciągniętego kredytu

.
    ).
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~tomek79 [82.26.17.*]
    co z tego jak kurs stoi jak zaczrowany a podazy na 2 banki ubrali po 0,07 i tyle.
    kupilem i nie wiem czy cos z tego bedzie
    tomek79
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~hotbl [57.90.36.*]
    Dlatego będzie zrzuta na 0,05 gr
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~ht [77.253.118.*]
    Źródło: EBI (raporty spółek)
    HOTBLOK: HOTBLOK S.A. - uchwała Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. w sprawie zmiany wartości nominalnej akcji.

Zarząd HOTBLOK S.A. informuje, że w dniu 31 stycznia 2013 r. otrzymał uchwałę nr 95/13 Zarządu Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych S.A. w Warszawie z dnia 30 stycznia 2013r., w której Zarząd KDPW S.A. stwierdza, że po dokonanej zmianie wartości nominalnej akcji Spółki HOTBLOK S.A. przeprowadzonej w związku z obniżeniem kapitału zakładowego Spółki, wartość nominalna akcji Spółki HOTBLOK S.A., oznaczonych kodem PLHOTB000011 wynosi 0,13 zł (trzynaście groszy). Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu. -- to zatwierdzone, teraz do przodu
    Wciaz jestem pewien ze to byla podbitka pod wywalenie na 0,07 i nie ukrywam ze wiecej w to gowno nie wejde.

nie wiem ale moje 30kilo mozecie sobie zabrac no 0,07
    tomek79
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~Out [77.112.109.*]
    dawaj na 0.05 bo się doczekać nie mogę ...bądz człowiekiem
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~ht [77.253.118.*]
    wystaw po 0.06 , po 0,07 zbiera Carlson i Rainbow
    smiec tyle w temacie leci na 0,04

nie kupujcie bo sie przejedziecie tak jak ja

• Re: Cichuteńko tu Autor: ~gość [188.33.104.*]
    a czego się spidziewaliście. przecież to bankrut. totalne zero, wciąż produkuje jeden i ten sam bloczek dla jednego dostawcy tak od ponad roku.
    bez niczeg, nawet siedziby .. nie wspominając o zakładzie produkcyjnym :/

ale co zrbić skoro jak się dowiedziałm od zarządu NC:
    "nie zawiesimy takich spółek ani nie usuniemy,choćby nawet i był to bankrut, bo dla nas podstawowym warunkiem jest UTRZYMYWANIE KONTAKTU (NAWET JEDNOSTRONNEGO) W POSTACI PRZEPŁYWU INFORMACJI W SYSTEMIE ESPI"
    reszta już jest praktycznie nieważna :/
    dla nich spółka może nawet nie mieć strony www. :/ (jak mi powiedzieli) ale nie zawieszą i ludzie będą się dalej dawać oszukiwać, :/ JUŻ WIECIE CZEMU HBCZEK TAK SUMIENNIE CO MIESIĄC WYSYSŁA JEDNĄ I TĄ SAMĄ BZDURĘ, MIMO ŻE NAWET NIE MA GDZIE PRODUKOWAĆ :d ale co tam , taki mały nieistotny szczegół który i tak nikogo nie interesuje :D:D:D ot i cała giełda

szulernia i kanciarnia

a co najgorsze , wszystko legalnie i pod okiem 'tzw. proffesjonalistów" z tytułami

jaki kraj taka i giełda - bezprawia
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~raf [89.78.235.*]
    idzie odpal ?!
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~ehh [46.113.144.*]
    raczej zawał :D ktoś nie może sprzedać i pewnie zawału dostanie :D
  • Re: Cichuteńko tu Autor: ~miki [82.26.17.*]
    kierunek smiecia jest jeden 0,01

tam mozna dobierac

[x]
CARLSON -0,85% 3,51 2025-11-07 11:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?