kich....w branży chemicznej PIERWSZE miejsce ...Zakłady Chemiczne Permedia S A ..Prezes Zarządu Tadeusz Bogusław Po pięciu latach została tylko LEMONIADA !!!!!!!.LEMONIADA!!!!!!!! ........Qvo vadis sp Qvo wadis ?..
Co Krzychu sprzedałeś i już tu nie zaglądasz, przypuszczałem ze znikniesz z tąd długo przedemną ja ze srednią 18,70 tu pozostaje powtarzając tą samą doktrynę bede z tą Kur..ą do kińca mojego lub jej... pozdrawiam PS. ładnie Ci ten Impel puchnie, na KOV dopiero sie zacznie
Jestem a to niespodzianka co ? Myślałeś że ja tak odchodzę bez słowa pożegnania ? To nie w moim stylu . :))) Ciekawe ostatnio informacje się pojawiły na permedii pytanie czy coś z tego będzie optymistycznego . Oczywiście że nie sprzedałem permy a nawet dokupiłem 100 sztuk . Tak Impel się obudził wreszcie . Życzę Ci aby KOV też się obudził .:))) Pozdrawiam !
A jednak zyjesz:))) no coś może w koncu zacznie dziać na naszym kisielcu z posród sektora chemicznego wypadamy najsłabiej, dokupiłem jakiś czas temu IFC mam teraz 30.000 ze srednią 0,65 bede teraz za nie kombinował odkupić pakiet utraconego KOV jeszcze z sierpnia :(((
Ze spółkami Patrowicza nigdy nic nie wiadomo . Trudno coś doradzić człowiekowi który jak sam pisze uważa że jest w kasynie . Trudno jest uważnie patrzeć na to co robi krupier jak nie widzisz krupiera :( Sam musisz zdecydować co dla Twojego portfela będzie najlepszym rozwiązaniem . To tak jak w filmie Indiana Jones pt. Ostatnia krucjata -lepiej wybrać kubek cieśli -) .
no tak Krzychu usredniłem bo co miałem zrobić brałem po 1,08 to i wziąłem po0,36 bedą go cisneli w góre bo on te akcje będzie upychał w rynek kwestia czasu.. oby:) patrz jakby ta kanalia sie PMD zainteresowała
Uśrednianie takich spółek jak IFC nie jest dobrym pomysłem ale jak już tak się stało to lepiej stosować ciasny stop . Dzisiaj się kończy to"mocarne" wezwanie na akcje naszej spółki . Zobaczymy co się dalej wykluje .
A co ma zrobić biedak patrzy razem z nami ta ten stojący w miejscu kurs:)) możemy sie Krzychu łudzić że kiedyś znudzi mu sie to czekanie i zrobi wielkie Pump&Dump, na to liczysz??????
Liczę że w końcu ruszy ,ale jednocześnie zastanawiam się kto odczuwa palącą "potrzebę" sprzedaży akcji poniżej 6 zeta a z resztą pakietu ucieka ? To trochę tak wygląda jak gdyby tylko blokował kurs ale może mi się wydaje . Termin krańcowy uruchomienia drukarek z nowymi akcjami jest dość odległy także sądzę że się wyjaśni nieprędko cel do jakiego zmierza główny akcjonariusz .