• Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Art. 415. K.S.H.
    § 1. Uchwała dotycząca emisji obligacji zamiennych i obligacji z prawem pierwszeństwa objęcia akcji, zmiany statutu, umorzenia akcji, obniżenia kapitału zakładowego, zbycia przedsiębiorstwa albo jego zorganizowanej części i rozwiązania spółki zapada większością trzech czwartych głosów.

Czy juz wiecie jak chamsko z Wami grano podobno rozsyłając SMS-y o ryzyku obniżenia kapitału zakładowego?
    Czy to nie z tego powodu kurs zwalono poniżej nominału plotka o emisji?
    A jak niby chcieli to cwaniacy uzyskać bez zmiany Statutu?

Zapiszcie sobie te SMS-y. Beda kiedyś warte więcej niż sądzicie. A z reszta operator lekekomunikacyjny I TAK MUSI JE PRZECHOWYWAĆ.

cyt.:Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych...

Czy teraz piszą prawde? To się okaże.
    Moje oczekiwania znacznie wzrosły.
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~do Gerg [88.153.144.*]
    kolego daruj sobie juz te herezje
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Gerg [178.56.100.*]
    nie jestes moim kolegą
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~do Gerg [88.153.144.*]
    Dnia 2013-01-25 o godz. 23:26 ~Gerg napisał(a):
    > nie jestes moim kolegą

i dobrze mi z tym, ale wkurwia mnie to jak klamiesz i zmyslasz tutaj
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Gerg [46.134.38.*]
    Rozumiem, ze bardzo czegos sie boisz, ale spokojnie, jesli nie wysylales SMS-ow to spij spokojnie, no ale Twoje nerwy wskazuja, ze mozesz miec cos na sumieniu. Na szczescie nie musze sie przed Toba tlumaczyc, to przed prokuratorem bedzie sie tlumaczyc pare osob, chyba, ze wczesniej zmadrzeją i zaprzestana swoich praktyk. I ma tu namysli zarowno chamskie dolowanie, jak i podbijanie kursu pierdolami bez pokrycia. Spij spokojnie :)
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~mis 12 [37.225.83.*]
    Gerg ,jesli masz az tak duza strate papierowa na akcjach ,ze rozum az ci odbiera , to pomysl lepiej jak zrobic by bylo lepiej i dawaj propozycje by kurs rosl i byly przychody w spolce, cos postaraj sie pomoc , zawsze twierdziles ze masz mozliwosci ,
    jakos do dzis zero
    a ty odwrotnie

ja chetnie wysle smsy tylko napisz jakie i gdzie , byle prokurator mnie scigal za ich wysylanie , moich smsow , takiego idioty to chyba wsrod nich nie znajdziesz

juz zlosliwy jestem ale Gerg twoje wpisy nijak nie sluza temu bysmy zarobili na atonie kilka groszy tylko kojarza sie z jakas oblakancza paplanina by nie powiedziec paranoja,

czy ty nie masz akcji i nie dbasz o swoj majatek ? chyba nie ale to dziwne

spolce trzeba teraz finansowania i jak mozesz to pomoz w naszym wspolnym interesie
    , bo od 3 miesiecy nikt nie potrafi tego zalatwic , wtedy bedziesz guru
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~nn [89.229.178.*]
    Kogoś boli sumienie !!!

Gerg pisze prawdę
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Yety [79.163.82.*]
    Aleś ty naiwny albo głupi. Jasne od samego początku było że pan X lub Y nie może tego sam dokonać, na to musi się zgodzić 3/4 akcjonariuszy uczestniczących na WZA i to jest siła akcjonariatu.
    Wiec kto tu jest tym który manipuluje kursem? Ci co chcą doprowadzić do WZA z jakimś ustalonym porządkiem obrad ? Czy ci co nie wiedząc czy to przejdzie na WZA rozdmuchują fantazy atmosferę na forach?
    Tu rodzi się następne pytanie - Dlaczego jeszcze nie zwołano NWZA lub kto tego nie chce i dlaczego?
    Podkreślę raz jeszcze to akcjonariusze ustalą co będzie głosowane i w jakim porządku obrad na najbliższym NWZA lub WZA i wtedy tak naprawdę powinno się okazać komu zależy na dobru spółki.
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~normalny [95.160.164.*]
    W tej chwili to ani jednym,ani drugim nie zależy na dobru spółki.Zależy im tylko jak tu wydymać jeden drugiego,a przy okazji tych bardziej uczciwych,którzy chcą inwestować na dłużej! Taka jest prawda - a opowiadanie,że info z księżyca,czy niewiarygodne to gadka sobie ,a muzom! Banda złodziei i nic więcej!!!
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~mkk [85.221.208.*]
    dokładnie napchać własne torby,kosztem innych i mieć ich głęboko....
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~atn [83.29.86.*]
    Mam tylko nadzieję że ktoś
    w końcu przetrąci tym cwanym gagatkom kark
    i dobierze się do dupy .
    Dosyć tego mydlenia oczu i oszukiwania
    w imię jakichś rozgrywek .
    Ja i wielu innych mamy czas
    ale to nie znaczy że jesteśmy głusi i ślepi .
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~nn [89.229.178.*]
    Daliśmy się omotać cwaniakom i oszustom, to co teraz dadzą lamęty.
    Wydaje się, że od początku dzięki takim jak my kilku typów zbudowało fortuny.

Ten cały newconnect to wielka szulernia, a aton to wyjątkowy przypadek.
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~normalny [95.160.164.*]
    To wszystko przez tego kurwiarza soboleskiego - wpuszczał wszystkich kto chciał na NC! A większość miała tylko konto i samochód - normalne skurwysyny i nic dodać nic ująć!!!
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Nowy [217.212.231.*]
    Do ilu moze spasc.
    Tylko bez nagonki.
    Pzdr.
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~tomee [46.112.244.*]
    Moim zdaniem do 0.65 max szorujemy po dolnym wsparciu, wg mnie jest dobrze schładzamy wskazniki, infa w drodze do maja powinno byc ich sporo a po przelaniu kasy na konto aton-a niedowiarki znikna. Sorry za literowke
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Pan [217.212.231.*]
    Tomee to nie ty wtopiles majatek na mbp.
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~tomee [46.112.244.*]
    nigdy nawet nie interesowałem się to spółką więc przykro mi to nie ja zresztą odswież sobie i zobacz ip
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Bartek [91.192.88.*]
    Ja na atonie 150tys w plecy
    Pozdrawiam i z daleka od tego G....
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~mis 12 [88.153.144.*]
    Dnia 2013-01-30 o godz. 19:52 ~Bartek napisał(a):
    > Ja na atonie 150tys w plecy
    Pozdrawiam i z daleka od tego
    > G....

a ja wciaz becze i obcigam i mam 500% zysku! barany!!!
  • Re: Jak oszukiwano akcjonariuszy... Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    To tak przy okazji rozsylanych SMS-ów, zleceń z wolumenem 1, 2, 3, 2, 1, itd

http://www.pb.pl/2982045,43745,sad-oceni-czy-patrowicz-zlamal-prawo

My mamy innych "patrowiczów", na szczęście, te sprawy przedawniają sie po 7 latach.
    Zapewne też już rezerwują hotele.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.