za niedługo będzie raport po którym nie da się tanio odkupić akcji . dowiemy się też o lIośći zamówień w nowym roku .Ktoś jednak nie wytrzymuje i puszcza z stratą.
w poprzednim roku miał byc IV Qtez piekny piekny a wyszedl zysk 10 tys a po raporcie rocznym okazao sie ze byla strata zero zamowien sprzedałem ze strata poki jest komu i przechodze na psw ta sama cena a odpał lada dzien pod dywidende i ciepłownie . wroce jak bedzie dobry raport.
a kogo obchodza twoje zale ? jeszcze niedawno chciales sie tu dac pokroic za spolke i wypisywales postow na potege :) Teraz strasznie komunikujesz wszystkim ze sprzedales swoje 5k sztuk i sie obraziles :) Napisze ci jedno: nikogo to nie obchodzi :)
mnie obchodzi jeśli kolega sprzedał więc co najwyżej możesz napisać że Ciebie to nie obchodzi. Po to jest forum żeby o tym napisać. Chyba zostali już nieliczni na tej spółce. Mnie na razie nie spieszno. zresztą nie mam tego aż tak dużo.
to umowcie sie na kawe i tam zrobcie sobie przeglad portfela :) za niedlugo "kolega" bedzie pisal co zjadl na sniadanie bo ma takie prawo na forum :) Ogarnijcie sie :) Szczegolnie ze jeszcze jakis czas temu zachwalal spolke jak malo kto i walil postow na potege :) Choragiewa