• +13,51%!!!!! Autor: ~obserwator [82.160.131.*]
    Czy to oznacza zwrot w kierunku na północ, kurs 42 grosze. Na zachodzie trwa hossa, może w końcu u nas ruszy cała giełda. Życzę wszystkim wytrwałym akcjonariuszom kursu Erga na poziomie 1,6- 1,70zł a może i wyżej.
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~przybor [91.199.250.*]
    Marzy mi się wycena 1,50. Ale siedzę w tym już z 3 lata i jeszcze poczekam. Mam nadzieje ze ruszy a jak ruszy to na pewno da zarobić.
  • Re: -13,51%!!!!! Autor: ~pierd [212.96.238.*]
    1,50 co ty gadasz. To juz nie będzie. Po co by sie pozbyli ludzie akcji. Oni juz kręcą wały na innych spółkach .
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~nanul [89.75.115.*]
    witam w klubie tez sie kisze
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~xxxl [194.204.152.*]
    spokojenie

- to pewnie jeden i ten sam sprzedaje i kupuje aby pojawili sie kupujący

Pozdr.
    xxxl
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~obserwator [82.160.131.*]
    Jeśli przebijemy 45 groszy w przyszłym tygodniu to Erg będzie drożał dalej
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~zalek [83.21.148.*]
    Następna zapora na 44gr.chyba będzie korzystny raport bo zaczeły się zakupy.
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~kukuryku [86.139.155.*]
    ktos podbija zeby sprzedac jeleniom bedzie po 0,28 0,32
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~nigdy więcej ERG'a [46.112.21.*]
    dokadnie jest tak jak piszesz, chcą przyciągnąć do zakupu przez zwiększenie obrotów. niestety będzie to bardzo trudne bo ludzie poznali sie juz na tej spółce. chca podbic kurs aby erg mógł sie pozbyc akcji bo potrzebna kasa na funkcjonowanie
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~xxxl [194.204.152.*]
    niestety jak widać ostatnia podbitka była pod wywalanie mozolne akcji .... wygląda na to że czeka nas kolejne kilka miesięcy oczekiwanie ... na kolejną podbitke

Pozdr.
    xxxl
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~Nigdy więcej erg'a [164.127.69.*]
    tak jak mówiłem, od roku ktoś pozbywa się akcji. niby wydaje się, że obecna cena jest atrakcyjna bo szoruje po dnie, ale jak widać nie ma zbyt wielu chętnych to pozwala wnioskować, że nie jest najlepiej z tą firmą. oprócz wyników finansowych brak jakichkolwiek informacji z firmy, co gorsze w ergu nie ma menagera, którego nazwisko mogłoby przyciągnąć inwestorów bo niby kto zna jakiegoś purgała czy tajaka. co więcej ludzie odwrócili się od tej spółki przez takie posunięcia jak emisja akcji po śmiesznej cenie dla patrowicza czy nieudolne przejęcia czy też pożyczki dla firm ludzi związanych z ergiem
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~nigdy więcej erga [91.150.220.*]
    muszę Wam się przyznać jestem chu..m i oszustem i naganiam na spadki erga ale to dlatego że jestem jebanym biedakiem i leszczem i wtopiłem na tej spółce kupiłem na górce po 1,78 i teraz chodzę po jedzenie do śmietników , co prawda jestem typem inwestora który kupuje akcje za max 2 tys zł ale strasznie mnie to wkur...o że teraz żre resztki ze śmietnika
    przepraszam Was
  • egonie - widze, że w końcu przyznałeś się kim jesteś, a udawałeś Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    milionera. co prawda nie miałeś odwagi zrobić tego pod swoim nickiem, ale i tak jest to duży sukces jak dla ciebie
  • Re: +13,51%!!!!! Autor: ~Black [80.55.26.*]

Egon, rozumiem że to taki "joke";)))
    Wiem że na tym forum są irytujące mendy np. taki " ted "ale liczby na rachunku nie kłamią:)))))
    Popatrz jak szybko zakompleksiony burak odpisał na twój jajcarski post. Zazdrość i zawiść to narodowa cecha Polaków i ten łoś jest tego dobitnym przykładem. Frajer uwierzył i od razu się dowartościował:))))))

Pozdr.
[x]
ERG 0,00% 41,80 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.