• Bezruch na papierze Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Radze nie sprzedac ( czyli grac na krotko) przy takim rynku. Choc na gieldach wisi zwlala, moze to zostac wykorzystane do dalszego skupu akcji. wciagu 4 dni przemielilo sie 5 mln akcji. 50% tego co jest w handlu. Wyglada na przepakowanie i wymiane w akcjonariacie. Wime chcialo by sie szybko i duzo, ale tak nie ma. czekalem 3 lata poczekam kolejen miesiace az cena osiagnie relany poziom. Obecnie cena do przychodow spolki jest bardzo niska. Pozdrawiam akcjonariat choc wiem widzac po wpisac ze jest znikomy.
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~mms [31.62.102.*]
    Realny poziom ? 0.06 0.07 ?
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Masz racje, tez tak uwazma a jak spadnie to bede kupowal, jak masz papier to sprzedawaj, dobrze ci radze.
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~yogi [156.17.6.*]
    sprzedajcie powyżej 0,30 jednego gniotka (ECARD) i za te same pieniądze dokupcie innego gniotka (POLCOLORIT) i będziecie mieli 3 razy więcej akcji i 99% procent szans na zarobek.......POLCOLORIT jako jeden z nielicznych gniotów jeszcze nie był grany a kurs ciągnie po dnie.
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~diagon [83.3.231.*]
    Coś nie w tym kierunku się pniemy:(( Masz jakieś wyrobione zdanie , celowa zgrywka by odebrać niżej, czy po prostu była to podbitka pod dystrybucję papiera??
    Powtorze, jesli byla to podbitka pod dystrybujcje do biorac pod uwage ilosc jaka sie przewalila i popyt powinnismy wrocic na poziom 10 groni. zrowc uwage ze kilku milionow nie upchnisz w rynek. Ja nic nie robie. akcje mam zakopane i czekam.
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~diagon [83.3.231.*]
    Generalnie myślę podobnie, zważywszy na zasięg wzrostu, obrót i obecny kurs ze stosunkowo małym obrotem wygląda na korektę i zaniżanie pod odbiór. Jeśli tak jest to powinniśmy odbić, chociaż niekoniecznie dzisiaj. Jednak zasięg korekty nie powinien byś zbyt głęboki w takim wypadku- zobaczymy koniec sesji i początek przyszłego tygodnia.Kto ma rację i jest bardziej przewidujący??
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~Galindia [83.11.22.*]
    Podbitka pod wywalenie papiera?
    Ty chyba jesteś pierwszy rok na giełdzie a zwłaszcza GPW!!

Po pierwsze - główny akcjonariusz ma tendencję odbieranie i skupu akcji tutaj.

Po drugie jeste niewielki FF i oprócz głownego akcjonariusza inni sie nie liczą.

Po trzecie - prosta dedukcja wskazuje na to, iż podbitka pod wywalenie akcji jest tu prawie niemożliwa. To nie PETROL gdzie wchodza ciagle nowe akcje i wywala się akcje, zwieksza FF itd..... Tutaj głowny gracz wolałby zgarnąc raczej akcje wszytkie co do jednej.

Więc zapytaj siebie sam czy zaniżanie kursu od dłuższego czasu nie miało na celu skupu tanich akcji....moim zdaniem tak było, ale te czasy już nie wrócą gdyż zbyt wiele osób na GPW widzi iż coś sie szykuje a akcje są kupowane nie bez powodu na taką skale. Kurs także został zaniżony powoli ale skutecznie.
    Jesli masz zamyslm, kupna papiera w duzej ilosc ...
    Postaw sie w jego miejsce.
    SKOK tego nie rozbi, bo musialo by pasc info.
    Jesli ktos inny to musi miec ponad 4 mln akcji by padl komunikat. w sumie zbyt malo sie przemielilo. Po prostu wazam ze chca uspic rynek i poczekac az pojawi sie na S wieksza ilosc. Moze sie myle. Po prostu nie pasuje mi by nagle pojawila sie ogrona ilosc kupujacych ( pon-wt-sr. czaw) a dzis null
    to normalna spekulacja na szybki zarobek ecard został wydmuszką a wydmuszki są lekkie i dobrze je się dmucha do góry i niewielką kasą (2 mln) można zarobić w tydzień ponad 100% ,no ale każdy ma swoje myślenie, a jak chcecie dokręcać ideologię to proszę bardzo tylko ktoś może zostać z czarnym piotrusiem w ręku ,
    ja wsiadam w Polcolorit .
    To co tu robisz na e card, jak wsiadasz na polco i zycze powodzenia i zarobku.
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~andrzej [95.41.28.*]
    Widze że doczekałes sie w koncu.Gratuluje i pozdrawiam
    dzięki ale nadal za 1 sprzedaną akcję ecard można kupić 3 polcoloritu
  • Re: Bezruch na papierze Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    To sprzedaj e card i kup polcorit, jaki masz problem.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.