• Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.21.235.*]
    Witam czwartek 24.01.2013
    Może i ja tam jestem nieuk i głupol,ale nie potrafię zrozumieć jak spółka dostała pieniądze
    na wirtualne wzięte z sufitu projekty badawczo-rozwojowe.
    O co tu chodzi: większość projektów badawczo-rozwojowych jest tak niezrozumiała i mało możliwa do wykonania dla
    wynalazców i wykonawców,że przy pierwszych zapytaniach ofertowych NIKT się nie
    zgłosił i nie podjął chęci rozwiązania zadań.JAKI IDIOTA DAŁ SPÓŁCE PIENIĄDZE.
    Mało tego teraz perełka i niezły burdelik.Kolejne wiekopomne zadanie na które to dostano
    miliony złotych:Czytamy w ofercie Skotana - Skotan sa PONOWNIE zaprasza do składania
    ofert na ZAPROJEKTOWANIE,DOSTAWĘ,WYKONANIE I ROZRUCH INSTALACJI BADAWCZEJ.PRZECZYTAJCIE TO jeszcze raz WOLNIUTKO BO WARTO.Ludzie to
    właściwie dlaczego przyznano im i NA CO PRZYZNANO te pieniądze.Co oni przedłożyli w tym zadaniu.NIC.CUD - pieniądze dostali,ano dostali.To ja chcę też.Wy pewnie również.
    To jest śmiesznie tragiczne,a może rzeczywiście siem to głupol i nie potrafi zrozumieć
    do jakich to wyższych celów przeznaczona jest ta spółka.Ludzie to są jaja kwadratowe.
    Pozdrawiam siem11
    PS obyśmy zobaczyli te pieprzone drożdże,bo po przeczytaniu powyższych komunikatów
    spółki ja w to cholernie watpię.Tu są same niewiadome.Jaki problem dla familii
    kolejny raz przesunąć termin rozpoczęcia produkcji.Nie podniecajcie się małolaty.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~uh [31.182.109.*]
    informuj w postach konkretnie a nie wzmiankowo o jakich zapytaniach ofertowych piszesz bo możesz siać zamieszanie wśród mniej wtajemniczonych,
    zapytanie ponowne dotyczy pobocznych projektów a główny drożdżowy idzie, chodź niełatwo, do przodu :) i chętni ja jego wykonanie będą
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~xxtryx [91.237.136.*]
    witam . ja tu widzę ,,zaprojektowanie instalacji wielkoprzemysłowej multiplikującej do 8-10 razy wydajność instalacji doświadczalnej z zagospodarowaniem elementów już powstałych ,, proste instalację doświadczalną ukończyła firma z konina w ubiegłym roku i elementy już powstałe zagospodarować . tu nie ma żadnego krętactwa . proces posuwa się normalnym tempem
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~sowa [79.191.202.*]
    a KU,KU to ja mam dzisiaj w głowie po bimberku od kolegi ale bardzo dobry z żurawiny

Pozdrawiam Ciebie Siem i twoje zacięcie do pisania
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.21.235.*]
    Do UH
    Aleś ty niedowiarek.
    Podaje pierwsze z brzegu zapytanie ofertowe skotana.
    Otóż w tym samym zadaniu już w dniu 19.12.2012 ogłoszono PRZEDŁUŻENIE TERMINU
    SKŁADANIA OFERT.NASTĘPNIE W DNIU 18.01.2013 kolejne przedłużenie terminu
    skladania ofert,a w dniu21.01 2013 UNIEWAŻNIONO to zapytanie.Itd, itd ,itd.
    siem11
    PS SOWA - pieprzyć moją pisaninę.Jakże Tobie zazdroszczę tego boskiego napoju.
    Dobry bimberek to niebo w gębie dla koneserów.Trzymaj się sówko.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~....zdrowie Twoje ! [37.98.214.*]
    http://zaczarowanadorozka.nowyekran.pl/post/56263,profesjonalny-przepis-na-domowy-bimberek
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~siem11 [79.186.51.*]
    Witam 29.01.2013
    Nazbierało się sporo nowych piszących inwestorów.Absolutnie NIE ZAMIERZAM nikogo
    z Was pouczać.Przestrzegam zwłaszcza młodych inwestujących za swoje ciężko zaoszczędzone pieniądze.Skotan to nieobliczalna spółka z Familią,która tu wszystko może .
    Kurs jest ustawiany spekulacyjnie i nic tu po żadnej analizie technicznej.Przepraszam
    wyznawców kresek,ale to nie jest spółka o w miarę przewidywalnych notowaniach.
    Roczny raport finansowy za 2012 rok ogłoszą w marcu.Te łajzy NIC nie produkują i
    uważajcie oni mają z czego prowadzić działalność.CUD ,ano nie.Familia zatrudnia ludzi,
    którzy nie takie cyki załatwiali.Ja tam zawsze pamiętam ,by nie wpychać się szybko w
    spółkę.Warto Wam poczytać wszystkie dostępne informacje .Ostatnio jak widzicie spadł znacznie obrót i znacząco zmalała ilość transakcji
    .Mało to ciekawe.Wg mnie kurs utrzymywany jest na siłę i wciąż grany spekulacyjnie.
    By nie być posądzanym o pyszałkowatość to napiszę ,tak jak to często robię.
    Wasze pieniądze,Wasz zysk ,ale i Wasza strata i nic nikomu do tego,a zwłaszcza siemowi
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~kris 75 [77.255.99.*]
    siem tak serio ile jestes na skocie (niepoznaje twojego podejsia do tego papierka- pozdro
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [79.186.51.*]
    Do KRIS-a
    Witaj
    Odpowiadam; na Skotanie jestem tak długo,że początków najpoważniej - nie pamiętam.
    Zapewniam Cię,że jestem tu już za długo,ale inwestowanie tu mnie wciąż cholernie bawi.
    Obserwuje cudaczne i idiotyczne pogrywanie tych,którym wydaje się,że są bardzo przebiegli
    Ja tam myślę,ze oni są skretyniali i po prostu najnormalniej głupi.
    Nie powinienem tego pisać,ale ja tam na ich zagrywki nie mogę osobiście narzekać.
    Śmieszne.Nie. Tragikomiczne.
    Pozdrawiam siem 11
    PS KRIS-a trzymaj się.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~toni [77.253.75.*]
    Witaj siem11- dzisiaj rano ok. godz.9.00 widziałem po stronie sprzedaży sporą ilość akcji ok.35 000 ( chyba ) gdzie sprzedawano PKC, a po stronie kupna była znacznie niższa cena niż wczorańsze zamknięcie . Prawdopodobnie masz wgląd do tych notowań ciągłych a więc proszę o Twoją opinię i czy czegoś nie przeoczyłem. Moim zdaniem dziwna sytuacja lub ZNOWU celowa zagrywka - stąd jestem ciekaw co Ty na to ??? POZDRAWIAM.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.8.0.*]
    Witaj TONI
    Jeżeli na S było 35.000 akcji to normalna sprawa.Tak testuje się po jakiej cenie są i
    czy w ogóle są chętni na kupno po tej cenie akcji.Zazwyczaj na otwarciu wszystko wraca do normy i w przypadku Skotana to przeważnie kiszonka i ostatnio śmiesznie małe obroty.
    Pozdrawiam serdecznie siem11
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.8.0.*]
    Witam 30,10.2013 środa.
    POD ROZWAGĘ chłopcom od wieszczenia wzrostów.Gdzie przebywacie błędni rycerze.
    Dzisiaj do godz 10:00,a więc przez pierwszą godzinę sesji poszło uwaga! 7 transakcji
    na 1130 akcji.Dalej do godziny 12;00 ,a więc przez 3 godziny sesji poszło " AŻ "
    13 transakcji na 2564 akcje.
    Dalej to już była kompletna pomroczność jasna.Kto ? familia ze słupami czy spekuła.
    Nagle pojechano po Stop Lossach na ok. 10.000 akcji zbijając kurs do 4.62 zł.
    Dalej to już poszło im łatwo.Chłopcom puściła adrenalina i przy pomocy " uczonych "
    zjechali kurs do 4.51zł.Kończąc na zamknięciu kurs na 4.53 zł / - 3.62 % /.
    Dojechano do 169 transakcji na Uwaga! 82.324 akcji co daje średnio 487 akcji na jedną
    transakcję.Tu najlepiej widać jak młodzieniaszki puszczali papier.Wiecie dajcie sobie
    spokój.PRZEPRASZAM,ale to NIE JEST SPÓŁKA DLA WAS.Przez wasze niestety
    idiotyczne pogrywanie tracą ludzie mających papier.Tu nikt kto sprzedaje akcje na
    dzisiejszym dołku NIE może mieć zysku.Dajcie na mszę i odpuście Skotana ,bo wstyd
    za Was i Wasze idiotyczne pogrywanie.Że co,ze nie mam racji.NIE - toś pospolity kiep.
    Udowodnij siemowi,że to on jest kiep i nie ma racji.Bądż mężczyzną,a nie dupkiem.
    Pozdrawiam z uśmiechem.Wkurwiony / przepraszam / siem11
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~JKW [92.40.204.*]
    " Tu sa same niewiadome" z postu Siema...........
    i wahania cen.
    W tym wlasnie rzecz.

JKW
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.164.*]
    Witam 31.01.2013
    Kończy się pieprzony styczeń i bardzo dobrze.
    A dzisiaj.No,no siem brzucho trochę urosło.Tak trzymać
    Więcej dzisiaj nie będe pisał bo po cholerę.
    Jedno co mnie cieszy,że wreszcie nauczono chłoptysiów ,że adrenalina to największe gówno,które w ostateczności ZAWSZE generuje straty.Śmieszności Wy moje.
    Dlaczegoś głupi boś za szybki.Dlaczegoś za szybki boś głupol i parzą Cię akcje w ręku.
    Pozdrawiam siem11
    PS Rada Sołecka coraz bardziej domaga się od sołtysa siema dywidendy.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.11.145.*]
    Witam 1/02.2013 / piątek /
    Co tak cicho o zmierzchu? odebrało Wam mowę?NIE wy śpicie snem utracjuszy.
    Nie będę się wymądrzał,że to moje przemyślenia.NIE. Wysłuchałem dzisiaj przewidywań
    dość mądrego anala z DM BZWBK ,który twierdzi,że w nadchodzącym tygodniu
    można spodziewać się spadków notowań na szerokim rynku ,ale pociesza ,że doprowadzi
    to do wzrostu obrotów???? Wesołe i śmieszne.
    A dzisiaj na sesji KISZONKA i nędzny obrót 37.527 akcji.Na zakończeniu kurs 4.67 zł i 0.00%
    Pozdrawiam niemowy siem11
    PS Uważajcie młodzieńcy bo familia z ha,ha władzami spółki / przez małe w / wydała
    oświadczenie,że nie podadzą wyników finansowych za IV kwartał 2013 i II kwartał 2014 roku
    Wstydzą się .NIE oni wstydu nie mają.Oni udają,że są mądrzy.A fe oni nie są mądrzy,oni są
    i przemądrzali i najnormalniej w świecie głupi.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~jack [159.205.130.*]
    dziekuje losowi ze zeslal mi siema,to taki madry czlowiek ......kiedys pisal ze skt nigdy nie pzrekroczy 3zl,no coz dzis siem kupuje skt w okolicach 4 zl i powyzej....
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.161.*]
    Do jack-a
    Bardzo Cię lubię i podziwiam twoją jakże wątpliwą inteligencje.Proszę zmiłuj się nade mną i
    przestań już zmieniać nick.Słuchaj no Jacek pisz, że Ty poprawną polszczyzną bo Twoje
    obecne niechlujne wypowiedzi / zresztą kolejny już raz / przyprawiają mnie o rozrost
    prostaty. Uparłeś się z tymi 3 zł za akcje.Ponoć tak miałem kiedyś pisać.Cholera wie czy
    rzeczywiście tak twierdziłem.Jeżeli rzeczywiście tak było to widzisz młodzieńcze jak pomyślisz
    / choć wątpię że masz pomyślunek /,że się myliłem toś Waść kiep.Ano obecny spekulacyjny
    wzrost kursu powstał z kapelusza dla takich uczonych jak Ty,by od nich wyciągać
    kieszonkowe od mamusi.Nieszczęście ty moje.Pomyśl władze spółki się wstydzą podać
    " fenomenalne " wyniki finansowe za IV kwartał 2012 r.Te śmieszności znów muszą podać
    że nic nie produkują,a mają zysk.Toż to Nobel z " Głuptakologii stosowanej w zwodzie."
    siem11
    PS Pisz chłopak z kulturą nie bądż Asan małorolny od obornika.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~mm [213.220.119.*]
    Oj .Siem dobry z ciebie czlowiek ale takie bzdury piszesz ze az szkoda ciebie. Kiedys pisalem , zachecalem ciebie do trzymania a ty swoje. Pisalem o traktorze co kupiles a gdybys poczekal jak bys kupil. Moge sie zalozyc z toba , ze SKT bedzie kosztowal tyle co Krezus.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.37.*]
    Witam 4.02.2012 / poniedziałek /
    Znów kolejny już raz zaczyna się beczenie i utyskiwanie chłopców,ze papier spadnie.
    Jakże to przecież tak niedawno wasze chciejstwo chciało wzrostów i tylko wzrostów.
    Pomyślmy / bez pouczania Was przeze mnie /.Trzeba być kompletnym ćwierć mózgowcem
    by nie widzieć nędzy na spółce.Przyjmijcie wreszcie do cholernej wiadomości,że ta
    spółka już dawno powinna być relegowana z giełdy.Jak jeszcze długo będą Wami pomiatać
    różnej maści spekulanci i familia ze słupami.Wierzcie mi tu można zarobić i to wcale nie
    małe pieniądze i to pieniądze Wasze i od Was.Myśl głupolku myśl.Myślenie nie boli.
    A dzisiaj: pewnie Was to nie interesuje boć to już minęło.Jeżeli tak myślisz toś kiep ,bo
    giełda trwa i pewnie jeszcze trwać będzie.To są naczynia połączone.
    Rano zaczął się cyrk bo NIE było otwarcia.Pieprzony mocny papier. Pierwsza transakcja na
    611 akcji poszła DOPIERO o godz.9:10:15.Już to zapowiadało kręciołek i też tak było bo
    przy małych obrotach / pokazali nam ,kto tu rządzi / huśtali kursem do 4.50.zakończyli
    na 4.58zł -1.93%=-9groszy.A jak jutro.Oj będzie wesoło.Nie łapie się spadających noży.
    Pozdrawiam siem11
    PS Nick mm - odwal się od moich traktorów.Obyś nie został przejechany na polu.
    Milczcie,milczcie bo wy przecież jesteście mądrzy,a siem to sołtysowa ,wiejska durnota
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~skoti [31.61.27.*]
    ...majaca aspiracje na wiejskiego mentora kolka rozancowego, po co przenosic swoj chlewik na forum, kiedys pisales jescze w miare cos merytorycznego z trafnoscia rzutu moneta wyrzucajac zale ze jaka to nie kulawa spolka....mysle ze razem z monia zgrana para by z was byla ...oczywiscie wiecej polotu w twoich wpisach...wiem, wiem nie musze czytac...
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.37.*]
    Do SKOTI-ego
    W całej rozciągłości przyjmuję TWOJĄ,jakże delikatną,katolicką krytykę mnie i moich wypocin
    Uprzejmie jednak proszę i żądam : pisz Waść poprawnie po polsku.Wstyd po tak mądrej,
    uczonej wypowiedzi kaleczysz Waść jakże piękną pisownie języka polskiego.
    Cieszę się,że zwracasz uwagę na moje merytoryczne pisanie.
    Twoje pisanie .Może tak powtórnie prześlesz swój tekst z zaznaczeniem w którym to
    miejscu piszesz merytorycznie.
    Z uśmiechem i uznaniem,klęcząc przed Tobą
    pozdrawiam siem11
    PS Co do Monii rozbawiłeś mnie .Ja mam odmienne zdanie i jeżeli tak zachwycasz się nią
    to możesz właśnie Ty tworzyć z nią parę.Dla mnie to za wysokie kulturalne progi.

• Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~skoti [37.108.158.*]
    ....nie dostane slownika ortograficznego....hmm...z prosba podanie, 4 zdjecia i 2 tygodnie na odpowiedz, zadanie z gory odrzucone, w przeciwienstwie do ciebie jak nie mam nic sensownego do napisania to nie pisze ale przeciez zawsze mozna zapetlac temat ze spolka to,, slupy sro, itp,itd...do trojkotow nie doroslem takze po co ta zazdrosc...
    Dla mnie wszyscy sa rowni , czy ze wsi , czy z miasta. O tym jaki kto jest , moge ocenic po tym , co mysli , co pisze. Po tresci twoich wpisow trudno zrozumiec ciebie Siem , o co tobie chodzi. Zalozmy , ze jestes akcjonariuszem SKT , wiec czy warto , srac we wlasne gniazda. Drugi wariant , sprzedales i liczysz na to , ze przez twoje wpisy akcje spadna. A KU, KU Siem , powazny inwestor nie czyta takich bzdetow, Czy ty myslisz , ze przez twoje wpisy SKT spadnie , jakby mial spasc to juz dawno byloby 2 zl. Siem moj sympatyczny kolego , kiedys pisalem , ze zaprosisz mnie na piwo , to jest ostatnia fala wzrostowa , a potem bedzie trzesienie ziemi. Jezeli chcesz miec ten nowy ciagnik podaj meila.
    Pozdrawiam Siema , co byl tutaj , jak SKT kosztowal 0.60 zl.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [79.186.221.*]
    Witam 5.02.2112 /Wtorek/ SPECJALNE POZDROWIENIA DLA NIECZYTAJĄCYCH MNIE
    To jest metoda konia.Kurs podnosi się wysoko i jak nie ma transakcji to postój i cofka.O co
    chodzi; ano oni obserwują do jakiej granicy można sprzedawać papier.Nie ma chętnych to powoli spuszcza się kurs.Obroty ostatnio są liche,więc cieszy to,że jest tu coraz mniej
    kretynków co chcą kupować gorący papier i łapać się od razu na straty.Cwaniacy w ten sposób sprawdzają jaki kurs jest do zaakceptowania przez kupujących.
    Inna metoda / na jelenia / często stosowana to ustawianie kursu z dużą różnicą w cenie
    na S i na K.łatwo wtedy manipulują najczęściej podnosząc kurs przez sprzedaż po wyższej
    cenie.Sprzedaż po wyższej cenie walą w ciągu paru lub parunastu SEKUND.Gdy akcje
    schodzą po niższej cenie z kupna to musi to trwać kilkanaście lub kilkadziesiąt MINUT.
    Prym tu wiodą manipulacje 110,,200,,300 akcjami. Przy prawidłowej - normalnej i u nas super rzadkiej różnicy ceny akcji na S i K o 1 grosz nie ma idiotycznego pogrywania.Takie tam sobie jaja kwadratowe.Że to dość skomplikowane.Nie bo to ponoć merytorycznie.
    Widać tu jaki to mocarny papier.Piszcie chłopaki o wzrostach,które są już pewne
    Pozdrawiam siem11
    PS Do skoti-ego- a KU,KU.I tak Was luuuuuubię: zwłaszcza tych co chcą mi dowalić.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~nina [31.6.156.*]
    kto to jeszcze kupuje po tak wysokiej cenie
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~xxtryx [91.237.136.*]
    po 6 zeta będą jeszcze lepiej brali
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.21.109.*]
    /Witam 7.02.2013 /czwartek/
    Hallo wyrwigrosze.Co wam tak odcięło pisanie i pomyślunek.Do boju,przecież miały być
    poważne wzrosty.Oj żebyście się nie zadławili.Tego Wam nie życzy sołtys siem z Radą
    Sołecką.
    UWAGA chłopcy dzisiejszy obrót był NAJMNIEJSZY od 2 maja 2012 r ,a więc od prawie
    9 miesięcy.Powinna być pełnia szczęścia, tylko,że obrót jest coraz mniejszy i to przy
    ponoć wzrostach.W takich przypadkach wymyślili anale i znawcy giełdy /oczywiście nie
    należy do nich sołtys siem /,że rynek jest wykupiony.W przypadku Skotana to pusty śmiech.
    Inni twierdzą,że nie ma chętnych na kupno ,boć to szajs.Mnie się wydaje i jak zwykle się
    pewnie mylę,ale papier znudził się okresowo spekule,znależli inną spółkę,choć na pewno tu szybko wrócą, Tu zawsze można ograć fujary, Familia ze słupami obstąpiła inną swoją spółkę.Wiecie jaką.Ja wiem.
    Pozdrawiam siem11
    PS Znów was wymiotło twardziele od papieru toaletowego.

• Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~wertyu [178.36.240.*]
    siem co myslisz o aktualnej sytuacji ?mam na mysli obciecie dotacji i mniej kasy dla wsi w zwiazku z nowym budzetem unijnym
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.21.109.*]
    Witaj WERTYU
    pytanie zadajesz wesołe więc i moja odpowiedż będzie śmieszna.
    1.Chłop siułom jest i basta.
    2.Chłop wyżywi się sam.
    3.Niech żyje sojusz robotniczo-chłopska.
    4.Wiesz myślę,że Skotan to badziewie,które jeszcze nie raz DA NAM z pługa wieloskibowego.
    5.Gnojem, obornikiem / przepraszam / jest to,że familia ma cholernie zdecydowaną
    przewagę nad wszystkimi inwestorami i zawsze będzie na wierzchu, a my możemy tylko
    zlizywać okruchy ze stołu pańskiego.To też jest Polska.To też jest nasza gospodarka.
    Pozdrawiam siem11
    PS RADA SOŁECKA ZAMIAST DOPŁAT WOLI NASZ SŁYNNY WIEJSKI BIMBEREK.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.192.*]
    Witam
    Staram się o tym nie pisać,ale postanowiłem wam przysporzyć radości i napisać,że dzisiaj
    wywaliłem wiekszą,a właściwie znacznie większą część posiadanych akcji Skotana.
    Żebym się nie zachłysnął dumą to sprzedałem poniżej 4.70 zł za akcję.Mi to starczyło.
    Proszę,uprzejmie proszę by nie pisać znów kolejnych bzdur,że sołtys się wymądrza i
    kłamie.Powtarzam sprzedałem poniżej 4.70zł,a więc sporo poniżej dzisiejszego maksymalnego
    kursu / 4.72 zł / Dla mnie była to sprzedaż godziwa.
    Kiedy kolejny raz dokupię- ano poczekam, Cholernie zmroziła mnie wiadomość o dodruku
    nowych akcji.Jestem już paręnaście lat na parkiecie / giełdzie / ,ale jeszcze nie spotkałem faktu,że dodrukowanie nowych akcji powodowało wzrosty kursu.To czysta paranoja.
    Zresztą podobnie działo się ze spółkami po splicie.Można to łatwo sprawdzić i po naszym
    badziewiu. Na Walnym spółki,a to już nie długo przewiduje dużo śmieszności i wesołości.
    Pozdrawiam siem11
    PS Rada Sołecka upomina sołtysa siema.Nie wolno wskazywać jak się inwestuje.Nie
    bądż Waść siemie burakiem.To nie wypada.No nie wypada.Wesołe jest życie staruszka.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~aKUKU [93.176.211.*]
    jesteś miszczem , doprawdy takich nam tutaj potrzeba , jak by tak przez przypadek w poniedziałek poszło w górę to ty pewnie znowu sprzedaż ....zawsze tylko sprzedajesz ile ty tego siem masz ,mniemam ze wiecej niz Grazynka ....ech ....podejrzewam , że własnie to ty jesteś jednym z famili bo idealnie zawsze wstrzelasz się ze sprzedaża na górce .....MISZCZ SIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.192.*]
    Do piszącego powyżej
    Nick jaki wybrałeś A KU,KU idealnie pasuje do Twojego rozumowania.
    Pane Pomiłuj jak można być takim niedoucznikiem by nie zrozumieć najprostszego tekstu.
    Tak myślę,że jesteś nie tylko złośliwcem,ale przede wszystkim starasz się być dowcipny,
    a to już nie jest humor to jest wybacz ,ale absolutna głupota.Trzeba dużego braku
    kultury,a również braku inteligencji by pokazać,że nie rozróżniasz najprostszego tekstu
    pisanego ale nauka radziecka zna takie przypadki.Wszystkiego najlepszego A KU,KU
    siem11
    PS czyżbyś tak się wstydził samego siebie,że wciąż zmieniasz nicki.
    Trzeba być dużym upierdliwcem by pisać,że sprzedaję na górce.Proszę jeszcze raz
    przesylabizuj mój poprzedni post.Pewnie i tak nic do ciebie nie dotrze MISZCZU
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.20.188.*]
    9.02.2012 / sobota /
    Do opluwaczy siema.
    Zamiast wypisywać bzdury o siemie może lepiej mądrzej pisać o szykującej się nowej
    emisji akcji.Hm-pozwolę sobie Was przeprosić,że zajmuję głos boć to Wy i tylko wy wiecie
    wszystko o spółce i proponowanej NOWEJ EMISJI AKCJI,a siem to wiejski nieudacznik.
    DO RZECZY:Może to komuś pozwoli przewały
    W komunikacie Spółka podaje,że NASTĄPI WYŁĄCZENIE PRAWA POBORU i DOKŁADNE
    SKIEROWANIE DO OBJĘCIA AKCJI PRZEZ INWESTORÓW,którzy przez udział w spółce
    spowodują wzrost jej wartości.
    Teraz tłumaczenie z języka sufitowego na język CHŁOPSKI: otóż emisja ta ma być przeprowadzona w ramach SUBSKRYPCJI PRYWATNEJ przez Zarząd spółki / czyli familię
    dla WYBRANYCH,a więc ściśle określonych inwestorów.Na pewno nie będziesz to Ty,ani my.Cena cholernie przystępna.Czyżby ktoś tu coś podkręcał? to wygląda na tragifarsę
    To swoi wybrańcy i tak się to wszystko kręci.Im wszystkiego mało.Im wszystko wolno
    siem11
    PS jeszcze raz przepraszam,że się ośmielam się pisać i coś tłumaczyć zwłaszcza opluwaczom.Radości Wy moje

• Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.8.168.*]
    Witam 11.02.2013 poniedziałek
    Szanowni Państwo z przykrością stwierdzam,że przy maleńkim obrocie średnia transakcja
    to 478 akcji,a maksymalna transakcja ho,ho to aż 2500 akcji.
    Podziwiam też tych,którzy podłączyli się pod papier z ceną 4.78- 4.82 zł,a była to większość
    obrotu.Chociaż większość obrotów po 200,300 i 500 akcji generowała spółdzielnia między
    sobą,to jednak znależli się też chciwcy,którzy są znów w plecy ze swoją zachłannością.
    Nie mi mieć pretensję o niezbyt mądre pogrywanie,ale twierdzę kategorycznie,że mi Was
    żal.Żal Waszego kieszonkowego od mamusi.Lepiej te pieniądze wydajcie na gumę do żucia
    lub gumę do wiadomych celów.Choć z tą drugą gumą to ostrożnie boć orgazm szkodzi na
    wzrok i powoduje zadyszkę.
    Co do tak długo oczekiwanych drożdży to nawet gdy przez przypadek ruszy ich produkcja
    to jeszcze musi być włączona też cała logistyka,a zwłaszcza ZBYT.Tu nic z nieba nie spadnie
    więc nie piszcie bzdur.oprócz tego te gówniane drożdże są już w świecie dawno produkowane i o zbyt wcale,a wcale nie będzie łatwo.
    Pozdrawiam siem11
    PS Rada Sołecka nie nabędzie drożdży boć produkowane u nas są najlepsze dla naszego
    słynnego wiejskiego bimberku.
    Siem przyjacielu, dematerializacja akcji przyczynią się do zwiększenia bezpieczeństwa obrotu akcjami, np. poprzez wyeliminowanie ryzyka nabycia akcji sfałszowanych czy też utraty akcji mającej formę dokumentu. Teraz nie mozesz pisac , ze slupy robia ciebie w konia , oni kupuja a TY na narzekasz.
    Pozdrawiam Siema co , byl tu gdy SKT kosztowal 0.60 zl.
    Kiedy stawiasz piwo.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.8.168.*]
    !2.02.2013
    witaj mm
    Chyba powinieneś zrewidować wczorajszą wypowiedż o robieniu mnie w konia przez
    słupy.Już dawno pisałem,ze familia ze słupami bardzo często trafia kulą w płot.Mnie to
    tylko może cieszyć.
    Co do piwa.Sporo tego w swoim długim życiu już zaliczyłem.Z polskich polecam KOŻLAK-a
    z zagranicznych przez sentyment KROMBACHER - długo by pisać o jakim sentymencie
    piszę.
    pozdrawiam siem11
    PS Jak będziesz w okolicach mojej wsi to serdecznie zapraszam na skromne opilstwo
    ze wspaniałym wiejskim jadłem. mm trzymaj się.
    Witaj Siem
    To prawda co piszesz , ze nowa emisja akcji D jest tylko dla wybranych. Tylko zwroc uwage na ilosc i cene nominalna. Puls biznesu inf. , iz SKT chce sciagnac z rynku 20 mili. Chyba nie sadzisz , ze ta kwote wylozy wlasciciel w biznes ktory jest pilotazowy, badawczy. Wedlug mojego myslenia , jezeli SKT chce te 20 mili to musi przeprowadzic emisje z prawem poboru dla dotychczasowych akcjonariuszy. Seria D to premia dla wlasciciela , ktora przy wysokim kursie bedzie sprzedana. A jak bedzie czas pokaze. Spadki obecne to ruchy malych akcjonariuszy przy malych obrotach. Pamietaj , ze to jest moja wersja a pieniadze sa Twoje. Dziekuje za zaproszenie . Pozdrawiam , zycze trafnych inwestycji na GPW.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~wew [77.255.207.*]
    policzcie sobie sami....ile tych akcji maja wyemitowac dla prywatnego - 5 milonow? po cenie zblizonej do obecnej to moga miec 20 kilka baniek.....wystarczy.....wiec nie siejcie zametu o tym ze mu wepchna papier po 10zl!
    Jezeli ty uwazasz , ze wlasciciel kupi po cenie obecnej to chyba sprzeda po 0,5 zl . Zobacz sam ile szt. dzis bylo sprzedane i ile spadlo. Wiec zle myslisz. Wlasciciel kupi po 1 zl a sprzeda po 30 zl.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [79.186.250.*]
    Witam 19.02.2012 / wtorek/
    CZAS UCIEKA,WIECZNOŚĆ POZOSTAJE.Gdzie jesteście niemoty od 20 i więcej złotych.
    Tu trzeba mieć śmieszne nerwy.Wczoraj na zamknięcie 8gr do przodu dzisiaj 5 gr w plecy.
    W czasie całej sesji kiszonka.Na zamknięciu kurs na hama zbijany.Na zamknięciu spółdzielnia znów pogrywała idiotycznie.Ustawiają kurs jakby dostawali ciągłych wymiotów.
    Dlaczego zbijają kurs,ano jutro od rana będzie łatwo podnieść kurs o 10-15 groszy.Będzie
    zysk.Skromny ,bo przy obserwowanych dzisiejszych transakcjach to będzie w kieszeń po
    około 1000zł.Będzie ,ano będzie.Prawda, na gierkach takim badziewiem jak skotan ze swoją niewydarzoną familią TRZEBA umieć inwestować na spadkach.Tylko w ten sposób można
    ugrać na chlebulek z masełkiem .Bez tego na okrągło ponosił będziesz straty.Pamiętaj nie
    daj się ogrywać.Oni wcale nie są mądrzejsi od nas.To Ty im umożliwiasz czuć się paniskami.
    A gówno.Nie daj się upodlać.Wesoło i śmiesznie jeszcze będzie po ogłoszeniu
    kolejnych idiotycznych wyników finansowych i wezwaniu na akcje / ha,ha /
    pozdrawiam siem11
    PS CZAS ŁAGODZI BÓL. Halo niemoty.
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [79.186.250.*]
    Cholera przepraszam
    CHAMA pisze się przez CH.Ja błędnie napisałem przez H
    jeszcze raz przepraszam
    siem11
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~karmazynowy [77.255.207.*]
    witaj siem....obkupiles sie? ja juz po zakupach....
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~paweł [95.49.105.*]
    panowie uczcie się od krezusa a kurs poszybuje wysoko
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    to nie od nas zależy .sternik dostał namiary aby srać pod siebie i się cieszyć ze zjazdu kursu to tu nikt nic nie zrobi . to się robi mało śmieszne . na finiszu wig 20 będzie koło zera a nasza ułomna spółka jeszcze się obsunie. nasi animatorzy na skotanie to dewianci sado-masochistyczni łączący zbijanie kursu z waleniem kapucyna i dlatego mamy to co mamy .siem już dawno rozgryzł tych nieudaczników od siedmiu boleści
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~paweł [95.49.105.*]
    już niedługo spółka zaskoczy pozytywnymi infamii a tu taka padaka
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    możliwe zakończenie spadków . mamy młot z długim dolnym cieniem .
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: ~coś takiego ...? [77.113.163.*]
    cccoooo ? Rekin młot ..........?
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [83.11.33.*]
    Witam 21.02.2013 / czwartek /
    Cieszę się z Waszych dyskusyjnych wypowiedzi.Dopóki piszemy nasze badziewie nie zdechło
    Absolutnie macie racę.To typowo spekulacyjny papier.Nic tu po naszym narzekaniu.Tu
    rządzą ci co mają pieniądze i papier,a więc spekuła oraz familia ze słupami.Ich pogrywanie
    nie ma nic wspólnego z inwestowaniem.To odruchy wymiotne.A fe.Ostatnio nawet próbują
    bronić kursu 4.20zł.To taka obrona jak kolejny raz ci nieudacznicy ogłoszą 21.03.2013 ?
    DODATNIE wyniki finansowe Skotana,spółki ,która nie prowadząc żadnej,ŻADNEJ
    działalności ma zysk.To ewenement w skali światowej.Jeszcze jedna uwaga o spółkach
    familii.To słynny Boryszew.Spadki,spadki,spadki i tą dobrą spółkę przynoszącą w przeszłości
    spory zysk spuszczono do SPÓŁKI ŚMIECIOWEJ.
    Napiszę coś z czego się ubawicie,ale ja na naszej spółce przyjmuję jedno z najstarszych
    prawideł giełdowych / wy to znacie /:Ustalam sobie kurs MINIMUM / bez stopa / i przy tym
    kursie zamykam oczy i z uśmiechem czy mam zysk czy dopuszczoną wybranym przeze mnie
    kursem stratę SPUSZCZAM PAPIER.To wg zasady SPRZEDAJ i ZAPOMNIJ.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan- DROŻDŻE a KU,KU Autor: siem11 [78.131.138.*]
    Witam
    Do kogo macie pretensje? przecież to wy jesteście dawcami zysku cwaniakom i zarazem to wasza strata.Co tu dyskutować.Tak chcecie to tak macie i nie róbcie z siebie idiotów.
    Jutro dalej spadki boć ten papier bez względu na wszystko potrafi dzięki familii ze słupami
    i spekule tylko spadać i generować wasze straty.Sprzedawajcie chłoptaki.Szybko będzie poniżej 4 złotych.Tak trzymać.Strata to dla was piękny prezent.
    Jaki was tu nie lubić? nieszczęścia wy moje.
    siem11
    PS Jutro OBOWIĄZKOWO SPRZEDAJ,przecież idioto ty " tniesz straty".Tylko kiedy zarobiłeś
    Pamiętaj jutro koniecznie sprzedaj,boć tyś osioł do kwadratu.
    .
[x]
ONESANO -5,69% 0,63 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.