• Lajno Autor: ~Michu [94.254.209.*]
    Kurs odzwierciedla jakimi szmatami handluje ta łajdacka złodziejska pseudo spółka. Na listę alertow razem z tymi złodziejami z zarządu co za .....ale co ludzi okradli to ich
  • Re: Lajno Autor: ~grucha [95.40.85.*]
    ktoś ci kazał to kupować?
  • Re: Lajno Autor: ~csm [83.17.56.*]
    Michu już przestań tak po nich jechać.Wtopiłeś kasę i teraz zawodzisz jak stary bluesman.Widziały gały co brały,a teraz jest po ptokach.Trzymaj fason i życzę Ci abyś odrobił straty.Serio.
  • Re: Lajno Autor: ~alex [93.154.198.*]
    Fundy mają w tej szmacie ponad 200 mln. i co myślicie że wycofali juz środki ?
    Na pewno nie więc będą sie starać to gówno podnieść i wypchnąć a wtedy to dla nas okazja
  • Re: Lajno Autor: ~grucha [95.41.195.*]
    Dnia 2013-01-25 o godz. 09:48 ~alex napisał(a):
    > Fundy mają w tej szmacie ponad 200 mln. i co myślicie że
    > wycofali juz środki ?
    Na pewno nie więc będą sie starać to
    > gówno podnieść i wypchnąć a wtedy to dla nas okazja

środków na pewno nie wycofali, ale co za problem dokonać tego poza rynkiem regulowanym? myślisz, że podbiją kurs, by taki leszcz jak Ty i Michu mogli się odbić? niezły fantasta z Ciebie. Okres ubierania był wtedy gdy chodziło po 10-12zł. Kiedyś pewnie trend się odwróci, ale kiedy to będzie... Trzeba było brać LPP
  • Re: Lajno Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Kto to dzis kupil i ten kurs tak podbil?!
    Zenada!
    Jak mozna tak glupio i bezczelnie ubierac ?
  • Re: Lajno Autor: ~jola723 [95.40.2.*]
    zajrzałam tu , gdyż SOLAR pojawił się w top 5 bankiera po dzisiejszej sesji, myślałam, że jakiś komunikat ciekawy na wejście, ale podpierając się techniką, dochodzę do wniosku, że była to klasyczna podbitka przed dalszym mocnym osuwaniem kursu, myślę, że dla DT opła`cało się wejść przy 4,50. Współczuję biorącym na maksimach dzisiejszej sesji, choc może jeszcze jutro spekulacyjnie podciągną - jak się jednak leszczyna zorientuje co jest grane zaczną się tratować .
  • Re: Lajno Autor: chwd_oszolomom [31.175.226.*]
    Baby wypięły się na Solara i poszły do Monnari. A jakiś wesołek robi podbitkę na Solarze pod dobre wyniki Monnari. Hi Hi Hi.
  • oco chodzi z tym walnym? Autor: ~sterw [178.36.184.*]
    jw
  • Re: Lajno Autor: ~sterw [178.36.158.*]
    wesolek robi podbitke a moze osly nie wiedzialy kiedy kupic ,spojrz na Roe i zadluzenie panie wesolek
  • Re: Lajno Autor: ~beeta [93.159.191.*]
    a co z tym ROE ? bo zadłużenia przeciez nie ma...
    co ztym Roe to sobie poszukaj ile spolka miala na poziomie 3 lat ja tego za ciebie nie zrobie
    ale wyje.... w kosmos cala odzieżówka ,kto mogl sie spodziewac jakies fundy skupuja
  • Re: Lajno Autor: ~michu [77.254.91.*]
    ciekawe co dzisiaj złodzieje na walnym wykombinowali iż ponownie mamy przerwę
  • Re: Lajno Autor: ~sterw [178.36.12.*]
    to jest wlasnie ten problem,ktory mnie powstrzymal do czasu
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.